به گزارش بیرونیت به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور داریوش اسماعیلی با اشاره به اهمیت مشارکت بخش خصوصی در فرایند اکتشاف، افزود:سازمان زمینشناسی از واگذاری پروژههای اکتشافی به بخش خصوصی حمایت میکند، مشروط بر اینکه با نظارت علمی و دقیق همراه باشد تا سلامت فنی طرحها تضمین شود.
وی به موضوع سرمایهگذاری در حوزه اکتشافات نیز پرداخت و گفت: برای هدایت طرحها و جذب سرمایهگذاران، یک شورای راهبری تخصصی تشکیل شده که بر روند سرمایهگذاری و اجرای پروژهها نظارت راهبردی دارد.
اسماعیلی همچنین به ظرفیتهای دریایی کشور اشاره کرد و گفت: در راستای توسعه اقتصاد دریا محور، سازمان آمادگی دارد برای شناخت ظرفیتهای زمینشناسی و ایجاد زیرساختهای مرتبط با منابع معدنی دریایی در گیلان و سایر استانهای ساحلی کشور همکاری کند.
معاون وزیر صمت، در ادامه با اعلام آمادگی در جهت پیشبرد و حمایت از پروژه های زمین شناسی در استان، ابراز امیدواری کرد: با همراهی مدیریت عالی استان، زمینه شکوفایی بیش از پیش فعالیت های این سازمان در استان فراهم آید.
تصمیمگیریهای عمرانی باید مبتنی بر دادههای زمینشناسی باشد
استاندار گیلان در دیدار با رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، اظهار داشت: توسعه پایدار، نیازمند تصمیمات علمی و پرهیز از طرحهای شتابزده است.
هادی حقشناس در دیدار با داریوش اسماعیلی معاون وزیر صمت رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، با تأکید بر اهمیت مطالعات پایهای در طرحهای عمرانی و زیرساختی گفت:توسعه پایدار زمانی محقق میشود که تصمیمگیریها بر پایه دادههای علمی بهویژه اطلاعات زمینشناسی و زیربنایی انجام گیرد، نه بر اساس تصمیمات غیرکارشناسی یا شتابزده.
وی با تأکید بر پرهیز از اجرای پروژههای آسیبزا برای محیطزیست افزود:گاه کافیست اقدام اشتباهی انجام نشود؛ در بسیاری از موارد، تصمیم بهموقع نگرفتن، بهتر از اجرای طرحی ناقص یا مضر است.
حقشناس همچنین با اشاره به وضعیت بحرانی تالاب انزلی، این تالاب را نه یک تهدید بلکه یک فرصت ملی دانست و تصریح کرد: تالاب انزلی با وسعت ۲۰ هزار هکتار و ورود سالانه دو میلیارد مترمکعب آب شیرین، ظرفیتی فوقالعاده برای کشور محسوب میشود و قابل مقایسه با پروژههای بزرگ انتقال آب نیست. اما به دلیل ورود مستمر فاضلاب انسانی، صنعتی و کشاورزی، بخش زیادی از این ظرفیت از دست رفته و احیای آن نیازمند اقدام فوری است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست