به گزارش بیرونیت، در این جلسه معاونین هلدینگ به شرح ظایف و اقدامات انجام شده در دپارتمانهای تحت مدیریت خود پرداختند.
سعید عبودی، رئیس هیات مدیره هلدینگ صدر تامین، در این جلسه با تأکید بر وظایف سنگینی که بر عهده هلدینگ است، اظهار داشت: در عین حال که فعالیتهای توسعهای انجام شده در هلدینگ ارزشمند و با نیت سودآوری و خدمت به اشتغال در کشور انجام شده و اقدامات ارزشمندی در مسیر توسعه صورت گرفته است، دستیابی به اهداف بلند، نیازمند همت و تلاش بیوقفه است که باید با ارادهای مستحکم و برنامهریزی دقیق، مسیر پیشرفت را هموار و نهایت تلاش برای رسیدن پروژههای جاری به سود مورد انتظار را انجام دهیم.
رئیس هیات مدیره صدرتامین با بیش از یک دهه سابقه در این سمت تاکید کرد: با توجه به ظرفیتهای معدنی بینظیر کشورمان میبایست در آغاز تمام پروژهها و سرمایهگذاریها با رعایت و حفظ جوانب احتیاط در موقعیتهای مناسب به گونهای عمل کنیم که در برابر رقبا به حاشیه رانده نشده و بتوانیم ازظرفیتهای معدنی کشور بهره ببریم.
وی تاکید کرد: در عین حال لازم است برای تکمیل پروژههای جاری کمر همت ببندیم، باید هم قسم شویم و انتظاراتی که برای سهامدار ایجاد شده است را به سر منزل مقصود برسانیم.
عبودی با تاکید بر لزوم تعاملات پیوسته با شرکتهایی که بخش اعظمی از سود هلدینگ در آنها متمرکز است بیان داشت: با توجه به تمرکز بخش اعظمی از سود هلدینگ در چهار شرکت وابستهی ملی مس، لوله سازی ماهشهر، فولاد اکسین و لوله سازی اهواز نیاز است برای دریافت هر چه سریعتر سود سهام تعامل بیشتری با این شرکتها داشته باشیم.
سیاسی راد مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدرتامین با تاکید بر لزوم بازنگری در وضعیت ساختار و استراتژی سرمایهگذاری هلدینگ اظهار داشت: علیرغم اینکه بدنه هلدینگ سرمایهانسانی قدرتمند و در عین حال به لحاظ کمیت متناسب و کوچکی دارد، لازم است ساختار شرکت و استراتژیهای سرمایهگذاری بازنگری شوند.
وی افزود: ما از جمله سازمانهایی هستیم، متفاوت از سازمانهای خصوصی و بیشتر از آنکه بخواهیم بنگاهدار باشیم سهامداریم بنابراین مسائلی همچون طولانی بودن فرآیندها، اثرگذاری سرعت عمل در تصمیمگیریها، ریسکپذیری کمتر، وجود انتظارات توسعهای از مجموعهها و لزوم شفافیت بالا در گزارشات و هزینهها نتایج متفاوتی را برایمان رقم میزند بنابراین با ارزیابی و بازنویسی بیزنس مدل هلدینگ میتوانیم با تدوین زیرساختهای برنامهای، حوزههای سرمایهگذاری را سازماندهی کنیم و در این مسیر تقویت نیروی کارشناسی و توجه به آموزش نیز باید مد نظر قرار گیرد.
مدیرعامل هلدینگ صدرتامین اظهار داشت: شرایط اقتصادی کشور نیازمند یک دوره کامل و قوی کار حرفهای و خارج از نمایش است لذا میبایست بر روی این موضوع متمرکز شویم و مطمئن باشیم اگر به دستاوردی در این بازار شفاف و با بازیگران محدود دست یابیم نمود بیرونی بصورت خود بخود صورت میپذیرد.
سیاسیراد اقدام و عمل بر سه مساله اصلی؛ کار واقعی و کامل، صحت و دقت در اطلاعات و گزارشها و در نهایت رعایت اصول حرفهای در تصمیمات را ارکان اصلی و مورد انتظار خود برای فعالیت در هلدینگ صدرتامین اعلام و بر حفظ و تقویت همکاری تیمی تاکید کرد.
در ادامه جلسه سید علی حسینی درخصوص نقاط تمرکز اصلی حوزه معاونت مالی و سرمایه انسانی گفت و توضیحات لازم درخصوص بودجه، پروژهها، تامین مالی، ایجاد مدل سازمانی در حوزه مالی در کنار توجه به حاکمیت شرکتی اشاره کرد.
وی افزود: این معاونت دو بعد مالی و سرمایه انسانی را در خود جای داده است که در حوزه سرمایه انسانی، سه محور اصلی آموزش، موضوعات رفاهی و نظم و سازماندهی سازمانی با توجه به نیاز و اولویتهای معین مورد توجه این دپارتمان قرار دارد.
وی در پایان به هدف گذاریهای صورت گرفته در خصوص رعایت اصول و نقاط مد نظر حسابرسی برای کاهش بندهای حسابرسی در پایان سال مالی نیز اشاره کرد.
رضوانیان زاده معاون توسعه معادن و پروژهها در این جلسه با ارائه شرحی از وظایف دپارتمان خود به موضوع نظارت بر پروژهها اشاره کرد و افزود: یکی از وظایف این حوزه مدیریت و نظارت بر پروژههاست که از سنجش صلاحیت و نحوه جذب پیمانکار تا مرحله راهاندازی پروژهها که وارد فرآیند تولید میشود را شامل میشود.
معاون توسعه معادن تاصیکو با اشاره به ۱۹ پروژه بزرگ و کوچک جاری در هلدینگ مهمترین موضوع این حوزه را تامین مالی عنوان کرد و اظهار داشت: حوزه مدیریت و نظارت بر پروژهها بر اساس تامین مالی موجود و اولویت و تمرکز تعیین شده توسط هلدینگ پروژهها را دنبال خواهد کرد، علاوه بر این وظیفه حائذ اهمیت دیگر معاونت توسعه معادن تاصیکو هدایت و نظارت در موضوعات مرتبط با امور مربوط به اکتشاف معادن، مزایدههای مرتبط و ارزیابی طرحهای مربوطه است.
رضوانیانزاده مبحث تکنیکال ویزیبیلیتی طرحها را که بررسی مبانی فنی و خروجی حاصل از بررسی طرحهاست را نیز عنوان کرد که با هدف این که شرکتها بتوانند با مبنایی صحیح وارد طرحها شده و خروجی بهتری از سرمایهگذاری دریافت کنند ایجاد شده است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد این معاونت به لحاظ فنی بازوی اجرایی خوبی برای هلدینگ و شرکتهای تابعه باشد تا خروجی سرمایهگذاریها به نتایج مورد انتظار ختم شود.
محسن بهزادی نیز در خصوص بخشهای ذیل دپارتمان توسعه و سرمایهگذاری که شامل مدیریت سرمایهگذاری و مطالعات اقتصادی که متولی طرحهای سرمایهگذاری، مدیریت سبد سهام و تامین مالی شامل رسیدگی پورتفوی هلدینگ، مسائل مربوط به بازار، عرضه اولیه و رصد بازار، مدیریت برنامه و توسعه با هدف تدوین بودجه شرکتها و هلدینگ، مباحث ریسک و استراتژی راهبردی و در نهایت مدیریت فناوری اطلاعات و کارکردها و شرح وظایف هر چهار مدیریت پرداخت.
سایر مدیران هلدینگ نیز به فراخور موضوع به شرح وظایف خود پرداختند.
مطالب مرتبط