به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی مجتمع طرحهای اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان، خدایار کریمنژاد مدیرعامل ایمپاسکو در بازدید از معدن مس و طلای جانجا عنوان کرد: مجموعه ایمپاسکو با تمام توان برای توسعه این استان تلاش میکند. در همین راستا، ۵۰ درصد از بودجه اکتشافی این شرکت در سیستان و بلوچستان هزینه خواهد شد.
وی افزود: استفاده از نیروهای متخصص بومی و پرورش نیروی انسانی در این منطقه از اولویتهای ماست که تأثیر چشمگیری در توسعه پایدار منطقه خواهد داشت.
کریمنژاد با اشاره به اهمیت پروژه جانجا و تاثیرگذاری آن در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای پیشرفت هر چه سریعتر و بهتر روند کاری در استان، ثبت سفارش تجهیزات، ماشینآلات و تکنولوژی روز دنیا باید در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: کلیه دستگاههای اجرایی باید تجهیزات لازم برای پرورش نیروی انسانی بومی و متخصص را فراهم کنند. ایجاد انگیزه برای جوانان و حضور آنان در عرصه معدن و در عین حال تامین فضای آموزشی مناسب از اهداف اساسی ما در این استان است.
مصطفی مولوی، مدیر مجتمع طرحهای اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان نیز در ادامه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد چهار ساله مجتمع اعلام کرد: مجتمع سیستان و بلوچستان با وجود مشکلات، رکورددار حفاری در سطح استان و شرکت ایمپاسکو بوده است.
وی تاکید کرد: طی چهار سال گذشته، بیش از ۱۰۰ هزار متر حفاری توسط ایمپاسکو و شرکتهای همکار در سطح استان انجام شده که سهم قابلتوجهی در شناخت ظرفیتهای معدنی منطقه داشته است.
مدیر مجتمع طرحهای اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان همچنین به چالشهای دستیابی به حداکثر ظرفیتهای معدنی و اکتشافی اشاره و بر ضرورت همکاری بیشتر برای رفع موانع تأکید کرد.
ایرج حسنپور، مدیرکل صمت استان سیستان و بلو چستان، ضمن تقدیر از حضور فعال ایمپاسکو در حوزه اکتشاف و توسعه معدنی استان عنوان کرد: ایمپاسکو با کاهش ریسک سرمایهگذاری، زمینه ایجاد تحول در حوزه معدن را فراهم کرده و ما نیز تمام تلاش خود را برای تسهیل روند صدور مجوزها و حمایت از طرحهای معدنی به کار خواهیم گرفت.
در ادامه بازدید، مدیرعامل ایمپاسکو به همراه معاون برنامهریزی و توسعه و مدیریت مجتمع، از بخشهای مختلف معدن مس و طلای جانجا بازدید کردند. در پایان بازدید، جلسهای با حضور مدیرعامل شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا و تیم سرمایهگذار برگزار شد.
در این نشست گزارشی از پیشرفت پروژه ارائه شد که شامل اشتغالزایی بالغ بر ۷۴۰ نفر در بخش آمادهسازی بستر هیپ لیچینگ، احداث کارخانه تغلیظ ۱۳۰ هزار تنی کنسانتره مس، پیشرفت ساختمانهای اداری و افزایش حجم فعالیتهای معدنی بود. همچنین بر تسریع در اجرای پروژه و دستیابی به اهداف برنامهریزی شده به عنوان اولویتهای سرمایهگذار و سرمایهپذیر تاکید شد.
در پایان جلسه، موضوع تسریع در تخصیص ارز مورد نیاز و تأمین نقدینگی پروژه توسط سهامداران سرمایهگذار نیز مورد تأکید قرار گرفت.
گفتنی است معدن مس و طلای جانجا در شمال استان سیستان و بلوچستان و شهرستان نیمروز قرار دارد. پیشبینی میشود با راهاندازی این معدن و کارخانه که با هزینهای بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار انجام خواهد شد، بیش از ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار شوند.
مطالب مرتبط