به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، قاسم حسن زاده با بیان این مطلب گفت: طرح فاجد با هدف فراهم کردن اشتغال برای فارغالتحصیلان و جوانان بیکار، توسعه مهارتهای مورد نیاز و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در کشور، طراحی و در سال ۱۴۰۳ اجرا شده است.
وی افزود: جذب و اشتغال فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی در واحدهای معدنی از جمله این اقدامات این طرح است که تاکنون ۹۶۰ نفر از فارغالتحصیلان جوان دانشگاهی ثبت نام کرده و بیش از ۳۸۰ نفر از آنها برای اشتغال به واحدهای بخش خصوصی معرفی شده اند.
مجری طرح فاجد ایمیدرو با اشاره به جذب و اشتغال جوانان بیکار از طریق برگزاری دورههای آموزشی تربیت تکنسین مهارتی، تصریح کرد: در این طرح، آموزش تکنسین مهارتی برای عملیات معدنی در حوزههای مختلف از جمله فرآوری، حفاری، استخراج و ایمنی صورت می گیرد.
وی ادامه داد: تاکنون ۶۸۰ نفر در راستای طرح مذکور، آموزش حرفه ای دیده و بیش از ۵۰ درصد آنها به کار مشغول شده اند.
حسن زاده با اشاره به اشتغال زایی ایجاد شده توسط مراکز و دپارتمان های تخصصی معدن و صنایع معدنی، گفت: براساس این طرح، جوانان جویای کار اعم از کارجوی شهری، روستایی و دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای، پس از فراگیری آموزش های مورد نظر، به واحدها معرفی می شوند.
وی افزود: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، قرار است ۵۴۰ نفر از این افراد در دوره های آموزش دامپتراک، بیل مکانیکی، دریل واگن _ بولدوزر و لودر شرکت کنند تا پس از آموزش های لازم، به واحدها معرفی شوند. در حال حاضر، ۵ مرکز تخصصی آموزش در استان های ارومیه، خراسان جنوبی، کرمان، خراسان رضوی، کردستان، همدان و یزد) راه اندازی شده است.
مجری طرح فاجد ایمیدرو استفاده از ظرفیت های سربازان وظیفه مستقر در مناطق معدن خیز کشور را یکی دیگر از اقدامات این طرح برشمرد و اذعان کرد: این طرح با توجه به نیازهای واحدهای مستقر در مناطق معدن خیز با همکاری سازمانها (قرارگاه مرکزی مهارت آموزی نیروهای مسلح و سازمان فنی و حرفه ای)، به آموزش سربازان وظیفه پرداخته و پس از پایان خدمت نظام وظیفه، آنها را برای کار در بخش معدن آماده میکند.
وی ادامه داد: در این طرح، تاکنون ۳۴۰ نفر شرکت کرده که تعداد ۱۴۰ نفر از آنها پس از گذراندن دوره های آموزشی و اتمام خدمت سربازی به واحدها معرفی شدند.
مطالب مرتبط