جزئیات تولید هفت ماهه فولاد و آهن اسفنجی کشور

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، آمار تولید محصولات زنجیره آهن و فولاد کشور در هفت ماه امسال را منتشر کرد، آماری که از افت تولید در بیشتر بخش ها حکایت می کند و دلیل اصلی این ماجرا نیز محدودیت های تحمیلی برق به شرکت ها به خصوص در تابستان است.
برق از سر فولادسازان پرید

به گزارش خبرنگار بیرونیت، آمار تولید کل مقاطع طویل فولادی در هفت ماه امسال 6881 هزار تن بوده است. در مقایسه با هفت ماه مشابه پارسال، تولید مقاطع طویل فولادی کشور هشت درصد افت کرده است. این بخش شامل تیرآهن، میلگرد و "نبشی، ناودانی و سایر مقاطع" است که در این بین، تنها تولید تیرآهن اندکی رشد کرده است. طبق آمار، تولید تیرآهن از 851 هزار تن در هفت ماه پارسال به 877 هزار تن رسیده، بنابراین 3.1 درصد رشد کرده است.

میلگرد به عنوان محصول تولیدی اصلی در این بخش، 5513 هزار تن تولید داشته که این عدد از افت 9.7 درصدی آن حکایت می کند. "نبشی، ناودانی و سایر مقاطع" نیز با تیراژی 491 هزار تنی کاهش 8.2 درصدی را نسبت به پارسال تجربه کرده است.

اما در بخش مقاطع تخت فولادی، رشد هشت درصدی رخ داده است. نقش اصلی در این رشد را ورق گرم با تولید 5645 هزار تنی بر عهده داشته است. در این بخش، تولید ورق گرم هفت درصد نسبت به پارسال بالا رفته، اما ورق سرد و ورق پوشش دار به ترتیب 3.8 و 1.1 درصد افت کرده اند. افت تولید ورق سرد در شرایطی است که واردات این محصول شش درصد بالا رفته است.

کل محصولات فولادی کشور با تولید 12847 هزار تنی، نسبت به هفت ماه پارسال افت 1.2 درصدی داشته است.

اما در بخش فولاد میانی شامل بیلت و بلوم و اسلب، تولید 17340 هزار تنی در هفت ماه امسال ثبت شده که شامل 10582 هزار تن بیلت و بلوم و 6758 اسلب است. نسبت به هفت ماه پارسال، تولید فولاد میانی کشور افت 5.1 درصدی را به خود می بیند. انجمن تولیدکنندگان فولاد اعلام کرده که محدودیت های برق، تولید هفت ماهه فولاد میانی کشور را حدود یک میلیون تن به ارزش بیش از 450 میلیون دلار کاهش داده است.

انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اما خبر از رشد تولید آهن اسفنجی در کنار افت تولید گندله سنگ آهن داده است. طبق این گزارش، در هفت ماه امسال 25478 هزار تن آهن اسفنجی تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، 15.2 درصد رشد را نشان می دهد.

تولید گندله اما کمتر از 38 هزار تن بوده تا نسبت به هفت ماه پارسال 3.1 درصد افت کند. با این حال، صادرات این محصول رشد 13 درصدی داشته است. در نهایت اینکه تولید کنسانتره سنگ آهن نیز به 41839 هزار تن رسیده که از رشد هفت درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال حکایت دارد.

 

 



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0