به گزارش بیرونیت، در قطعنامه پایانی این مراسم، ۹ بند اعلام شد که شامل ایجاد سیاست های کلان در زمینه تولید محصولات باارزش افزوده بالاتر در راستای کاهش گازهای گلخانه ای و کاهش مصرف انرژی و آب بود.
استفاده از هیدروژن در احیای سنگ آهن به جای کربن، بند دیگر قطعنامه مذکور است. در این راستا، پیشنهاد شد وزارتخانه های صمت و نفت برای جمع آوری و واگذاری هیدروژن های پتروشیمی اقدام کنند.
تدوین راهبرد مشخص برای تدوین انرژی واحدهای فولادی از طریق وزارتخانه های ذیربط برای رفع چالش انرژی این واحدها، ایجاد راهبرد مشخص برای پیش بینی مواد اولیه مورد نیاز از جمله سنگ آهن و فروآلیاژها برای جلوگیری از بحران، بخش دیگری از این قطعنامه است.
مورد دیگر، ضرورت ثبات در قوانین و سیاست های کلی وزارت صمت بود تا صنایع بتوانند برنامه ریزی بلندمدت در راستای توسعه کمی و کیفی خود داشته باشند.
افزون بر این، حرکت به سمت انرژی پاک برای جلوگیری از جریمه مصرف گاز دی اکسید کربن، احداث زیرساخت های ریلی با ظرفیت مناسب، حرکت به سمت انقلاب صنعتی چهارم (هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، هوشمندسازی کارخانه ها) برای رفتن به سمت تولید فولاد سبز و کیفی تر شدن محصولات، بخش دیگری از قطعنامه مذکور بود.
واحد خبر روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران( ایمیدرو)
مطالب مرتبط