به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه، مهندس حمیدرضا سعیدی عزیزکندی، معاون برنامه ریزی و توسعه این شرکت در گفتوگویی در خصوص آخرین وضعیت پروژههای EPC، این شرکت با تاکید بر ایجاد ساختار و توان مهندسی در شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه به منظور ارائه خدمات مذکور گفت: همانطور که مستحضر هستید پروژه فلوتاسیون سرباره سرچشمه با ظرفیت تولید ۷۳ هزار و پانصد تن کنسانتره در طول مدت ۳۸ ماه تحویل موقت شده و در حال حاضر در مرحله تحویل کامل است. تکنولوژی این کارخانه از مهندسی پایه تا تفضیلی و همینطور خرید تجهیزات با همکاری شرکتهای چینی انجام شد.
مهندس سعیدی عزیز کندی در ادامه با بیان اینکه پروژه فلوتاسیون سرباره مس سرچشمه تجربه مفیدی برای شرکت سرمایهگذاری به ارمغان آورد تصریح کرد: تجربه ایجاد شده و توان و تخصصی که در شرکت وجود داشت در کنار اعتماد کارفرما به شرکت، پروژه EPC فلوتاسیون سرباره خاتونآباد نیز به شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه واگذار شد.
معاون برنامهریزی و توسعه شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه ظرفیت تولید کنسانتره پروژه فلوتاسیون سرباره خاتونآباد را ۳۳ هزار و ۵۰۰ تن و میزان پیشرفت فیزیکی آن را بالغ بر ۷۰ درصد اعلام کرد و نسبت به تحویل موقت آن برای تولید آزمایشی تا قبل از پایان سال جاری ابراز امیدواری کرد.
مهندس سعیدی عزیزکندی ضمن تاکید بر نگاه شرکت سرمایهگذاری به استفاده از توان و تخصص بومی و داخلی در اجرای پروژهها گفت: خوشبختانه با عنایت به ظرفیت ایجاد شده در داخل شرکت، بخش مهندسی تفضیلی این پروژه توسط خود شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در حال انجام است و بهش مهندسی پایه نیز توسط یکی دیگر از شرکتهای ایرانی صورت میگیرد که یکی از نکات قابل تامل و توجه در حوزه مهندسی اجرای پروژه است.
وی ادامه داد: شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در سالهای اخیر با تکیه بر دانش بومی و اعتماد به توان و تخصص داخلی اقدام به ایجاد ساختار مهندسی و واحد مهندسی تفضیلی کرده است که در حال حاضر بیش از ۵۰ نیروی متخصص و نخبه این حوزه در واحد مهندسی شرکت مشغول خدمت هستند که این اقدام موجب شده تا شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه تبدیل به یکی از شرکتهای توانمند و معتبر در حوزه مهندسی در اجرای پروژه های صنابع معدنی کشور شود.
اجرای پروژه فاز ۳ و ۴ تغلیظ مجتمع مس سرچشمه
طبق صحبتهای مهندس سعیدی عزیزکندی، علاوه بر پروژه فلوتاسیون سرباره خاتونآباد، خدمات مهندسی تفضیلی پروژههای توسعهای فاز ۳ و ۴ تغلیظ مجتمع مس سرچشمه با ظرفیت تولید ۷۵۰ هزار تن کنسانتره، نیز توسط شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در دست انجام است.
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در بخش دیگر صحبتهای خود در توضیحاتی در خصوص فرآیند خرید تجهیزات اذعان داشت:طبق قرارداد و با توجه به لیست مجاز تامینکنندگان شرکت صنایع ملی مس ایران در سه بخش مدار خردایش، مدار فلوتاسیون و مدار آبگیری، مناقصات برگزار و با توجه به نتایج آن گشایش پاکات انجام شد و در آستانه عقدقرارداد با شرکتهای منتخب هستیم.
۷۵۰ هزار متر مکعب کوهبری و خاکبرداری
وی در پایان از انجام بیش از ۷۵۰ هزار مترمکعب کوهبری و خاکبرداری در فاز ۳ و ۴ تغلیظ مس سرچشمه خبر داد و با یادآوری راهبردهای شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در خصوص حداکثر بهرهوری از توان و تخصص داخلی و افزایش عمق ساخت داخل گفت: با توجه به این مهم در بخش اجرا، شرکت اقدام به تاسیس کارخانه ساخت داخل در داخل مجتمع مس سرچشمه نموده است و به تجهیزات زیادی از جمله سلوهای فلوتاسیون، اسکلت فلزی در داخل این کارخانه ساخته میشود که موجب کاهش هزینه و قیمت تمام شده خواهد شد. پیش بینی میکنیم با عنایت خدا و با توان، تخصص و ارادهای که شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه وجود دارد، در صورتی که موضوع برنامهریزی نشده و خارج از کنترل اتفاق نیفتد، بتوانیم پروژه را زودتر از موعد تکمیل و تحویل کارفرما محترم بدهیم.
مطالب مرتبط