• گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:74833
  • زمان انتشار:شنبه 27 مرداد 1403-7:0
  • کاربر:

محمدرضا بهرامن، نایب‌‌‌رئیس اتاق ایران و رئیس خانه معدن، با تاکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌‌‌های بخش معدن، تحقق هدف‌‌‌گذاری برنامه هفتم برای این بخش را نیازمند ۵۰میلیارد دلار سرمایه‌گذاری دانست. 
رشد ۱۳ درصدی بخش معدن در گرو ۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری

به گزارش بیرونیت به نقل از اتاق‌آنلاین، نایب‌‌‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تاکید بر اینکه زیرساخت‌‌‌های توسعه‌‌‌ای بخش معدن باید تقویت و به‌‌‌کارگیری شود، گفت: برنامه هفتم توسعه رشد ۱۳درصدی را برای بخش معدن پیش‌بینی کرده است، در حالی که برای تحقق این مهم باید ۵۰میلیارد دلار در این حوزه سرمایه‌گذاری شود.
محمدرضا بهرامن در نشست آموزشی حقوق معادن ویژه قضات ایلام، افزود: یکی از مهم‌ترین فاکتورهای اصلی در توسعه معدن، نگاه ویژه به بخش آموزش است، چراکه همه فعالان این بخش باید با قوانین و مقررات آشنایی داشته باشند.

نایب‌‌‌رئیس اتاق ایران، نقش قضات در حمایت از توسعه بخش معدن را بسیار تاثیرگذار توصیف کرد و گفت: نگاه حمایتی و توسعه‌‌‌ای قضات به بخش معدن زمینه‌‌‌ساز رشد اقتصادی و پویایی فضای کسب‌وکار است.

بهرامن تاکید کرد: حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش معدن می‌‌‌تواند فرصت‌‌‌های جدیدی را برای توسعه بخش تولید، اشتغال، ارزآوری و رونق کسب‌وکار ایجاد کند.

او با بیان اینکه قوانین خاصی برای توسعه بخش معدن تدوین شده است، اظهار کرد: کشورمان دارای ظرفیت‌‌‌های بخش عظیمی در حوزه معادن است که باید از این فرصت به نحو مطلوبی استفاده شود.

رئیس خانه معدن ایران با بیان اینکه امروزه متاسفانه کمبود انرژی ضربات مهلکی بر پیکره بخش معدن وارد کرده است، افزود: تقویت زیرساخت‌‌‌ها تنها راهی است که می‌‌‌تواند به شکوفایی بخش معدن منجر شود.

بهرامن تاکید کرد: باید با نگاه فرابخشی به بخش معدن تلاش کنیم ظرفیت‌‌‌های این حوزه شکوفا شود؛ چراکه تقویت این بخش زمینه‌‌‌ساز رشد تولید و درنهایت پویایی اقتصاد خواهد بود.

رئیس اتاق ایلام نیز در این نشست گفت: بدون تردید همکاری بین قضات و فعالان بخش خصوصی می‌‌‌تواند دستاوردهای خوبی را برای توسعه اقتصادی به همراه داشته باشد.

سیدمحمد موسوی‌نسب تاکید کرد: نقش بخش خصوصی در تمامی زمینه‌‌‌ها در راستای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم بسیار حیاتی و تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه استان ایلام از حیث تولید گچ، سیمان و بیتومین دارای ظرفیت‌‌‌های منحصربه‌‌‌فردی است، افزود: استان ایلام برای تقویت بخش معدن نیازمند سرمایه‌گذاری است.

رئیس اتاق ایلام افزود: براساس آمارهای موجود ۹۴معدن فعال در استان ایلام وجود دارد که سالانه ۹میلیون تن ماده معدنی از این معادن استخراج می‌شود.

موسوی‌نسب تاکید کرد: اتاق ایلام از توسعه این معادن استقبال می‌کند و در کنار فعالان این بخش خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری فعالان بخش خصوصی در حوزه معادن و حمایت همه‌‌‌جانبه مسوولان زمینه لازم برای توسعه اقتصادی بیش‌‌‌ازپیش فراهم شود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0