به گزارش بیرونیت، وی افزود: این روند تولید برق در ذوب آهن اصفهان سبب شده در فصل تابستان که قطی برق را شاهد هستیم، فرایند تولید در مجتمع بدون محدودیت ادامه یابد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: بخش عمده برق تولیدی در نیروگاههای ذوب آهن اصفهان در داخل مجتمع مصرف و در برخی ساعت ها تبادل با شبکه سراسری نیز انجام میگردد. به طوری که در سال ۱۴۰۱، به میزان ۶۸ درصد، در سال ۱۴۰۲، به میزان ۷۴ درصد و در سه ماهه اول سال ۱۴۰۳، به میزان ۹۱ درصد از برق مصرفی شرکت توسط این نیروگاهها تامین شده است.
وی ادامه داد: این رویکرد خود تامینی برق در این مجتمع عظیم صنعتی در کنار پایداری و امنیت تامین برق مجتمع، صرفه اقتصادی ۲۱ هزار و ۶۸۱ میلیارد ریال را نیز محقق می کند و همچنین در مدیریت مصرف انرژی الکتریکی به دلیل ناترازی تولید و مصرف برق در کشور، نقش موثری دارد.
مهدی کوهی در خصوص مزیت های نیروگاههای ذوب آهن اصفهان گفت: توانایی استفاده از گازهای فرایندی، برتری واحدهای نیروگاهی ذوب آهن نسبت به نیروگاههای کشور محسوب می شود. مجموعه نیروگاههای این شرکت از طریق سوزاندن گازهای فرآیندی حاصل از خط تولید فولاد و گاز طبیعی، برق تولید می کنند و لذا در این بخش هم می توان فرایند تولید در ذوب آهن اصفهان را سازگار با محیط زیست دانست.
مطالب مرتبط