به گزارش بیرونیت، ما در فولاد مبارکه ضمن فرهنگسازی در خصوص لزوم نوآوری، گامهای بعدی را آغاز کردیم و شیوههای جدیدی را در این حوزه در فولاد مبارکه پیش گرفتیم. اولین گام بعد از فرهنگسازی و تغییر نگاه، راهاندازی شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه برای رهایی از بروکراسی اداری در شرکتهای بزرگی مانند فولاد مبارکه و با مأموریت شتابدهی به طرحهای نوآورانه بود که از چابکی لازم برخوردار شویم و بتوانیم در این فضا حرکت کنیم.
در مرحله بعد تأسیس صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه را محقق ساختیم که با حمایتهای خوب هیئت مدیره و مجموعه مدیریت ارشد شرکت با بودجه یک هزار میلیارد تومانی به سمتی رفتیم که در مدت زمان کمتر از ۲ سال با بررسی بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در ۳۰ شرکت دانش بنیان سرمایهگذاری خطرپذیر انجام دادیم.
مدیران باید نسبت به نوآوری تغییر نگاه داشته باشند تا بتوانند این مراحل را طی کنند، مدیران باید ریسک شکستها را تحمل کنند و صبرشان را در مورد به بار نشستن نوآوری افزایش دهند، ما در فولاد مبارکه با این نگاه و به لطف خداوند توانستیم در عرصه تولید در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۴ محصول جدید و در سال گذشته ۱۲ محصول جدید را تولید و ارائه کنیم و امسال نیز هدفگذاری عرضه ۱۰ محصول جدید را در بازار داریم و این علاوه بر اقداماتی است که در شرکت در حال شکلگیری است.
در سال گذشته فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین صادر کننده غیر نفتی کشور معرفی شد و نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی را در کمتر از ۱۸ ماه به بهرهبرداری رساند و ما با ورود به حوزه نوآوری در همه بخشها و نه تنها در حوزه تولید و حتی در بخش مسئولیتهای اجتماعی و روابط عمومی نشان دادیم که ایرانی هر کجا اراده کرده و خواسته توانسته است، انشالله همه ما و شما بخواهیم و اراده کنیم چرا که میتوانیم.
مطالب مرتبط