• گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:74111
  • زمان انتشار:سه شنبه 12 تير 1403-12:7
  • کاربر:

مدیرعامل مرکز گسترش فناوری اطلاعات سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (مگفا) گفت: زیرساخت های هوشمندسازی در حوزه صنعت و معدن فراهم شده است تا با کمک شرکت‌های دانش بنیان شاهد ارتقای بهره‌وری در صنایع معدنی شویم.
صنایع و معادن به شبکه هوشمندسازی متصل می‌شوند

به گزارش بیرونیت به نقل از ایرنا، حسین مهویدی در نشست خبری با خبرنگاران در نمایشگاه الکامپ اظهار داشت: هوشمند سازی صنایع و معادن کشور یکی از مهمترین برنامه هاست که از طریق این شرکت و عقد قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های معدنی و صنعتی دنبال می‌کنیم.

وی افزود: اهمیت فناوری ها و هوشمندسازی را به صنایع بزرگ و شرکت‌های معدنی معرفی کرده ایم تا با ورود به این عرصه، بخش صنعت و معدن بتواند از ظرفیت‌های انقلاب صنعتی چهارم استفاده کرده و با کاهش هزینه ها به افزایش درآمد و ارتقای بهره‌وری دست یابد.

مدیرعامل مرکز گسترش فناوری اطلاعات سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(مگفا) با اشاره به امضای تفاهمنامه شرکت دانش بنیان با شرکت‌های بزرگ معدنی گفت: با مجموعه هایی از جمله مجتمع فولاد مبارکه، شرکت سنگ آهن گل گهر، مجتمع مس سرچشمه، شرکت آلومینای جاجرم و سایر شرکت ها کار خود را آغاز کرده ایم.

وی ادامه داد: درخصوص ورود به سیستم مانیتورینگ ۳۸ فرودگاه کشور اقدام به عقد قرارداد جهت هوشمندسازی آنها کرده ایم ضمن اینکه در حال مذاکره با شرکت‌های خودروساز و برخی از مجتمع‌های پتروشیمی، پژوهشگاه در حوزه هوشمند سازی هستیم.

مهویدی با بیان اینکه در گذشته به بهره‌وری صنایع توجهی نمی شد گفت: در صنایع و معادن نتوانستیم مصادیق انقلاب صنعتی چهارم را توسعه دهیم که این امر به خاطر نبود توجه کافی و سرمایه گذاری در این زمینه بوده است از این رو این مصادیق باید شناسایی و در قالب طرح‌های مختلف پیاده سازی شود.

وی ابراز کرد: این شرکت، ساماندهی شرکت‌های دانش بنیان را برعهده گرفته است تا با توانمندسازی و اتصال آنها به بخش صنعت و معدن به هوشمندسازی کمک کند.

مدیرعامل مرکز گسترش فناوری اطلاعات سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(مگفا) با اشاره به اینکه در کشور ۹هزار شرکت دانش بنیان داریم گفت: ۲ هزار از این شرکت ها در حوزه اطلاعات و فناوری هستند این شرکت ها نیازمند حمایت برای توسعه صنایع هستند در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان باید در حلقه اتصال قرار گیرند تا راهکارهای بهره‌وری را افزایش دهند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر با ۳۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان تفاهم‌نامه مشارکت امضا کرده ایم تا با اجرای طرح‌های مشترک، زیرساخت‌های هوشمندسازی در حوزه صنعت و معدن فراهم شود.

مهویدی با اشاره به خدمات این مرکز در حوزه هوشمندسازی گفت: سامانه اینماد در حوزه تجارت الکترونیک، سامانه توانیران و سامانه جامع تجارت از جمله سامانه‌های در اختیار این مرکز است.

وی گفت: این مرکز از شرکت‌های تابعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و بزرگترین شرکت دولتی تخصصی در حوزه IT است که دارای ۹ شرکت زیر مجموعه است ضمن اینکه ۴۹ درصد سهام شرکت‌های زیر مجموعه در اختیار این مرکز است که باید از این ظرفیت ها استفاده کند.

گفتنی است، بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ روز گذشته ۹ تیر با حضور وزیر ارتباطات افتتاح شد و تا ۱۲ تیر ادامه دارد.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0