به گزارش بیرونیت به نقل از رویترز، هر اونس طلا در معاملات روز جمعه با کاهش ۳ درصدی به قیمت ۲هزار و ۳۰۴ دلار معامله شد و قیمت طلای آمریکا با ۲.۸ درصد کاهش به ۲هزار و ۳۲۵ دلار در هر اونس رسید.
طلا طی هفته معاملاتی گذشته نزدیک به ۱ درصد کاهش یافته و سومین سقوط هفتگی متوالی خود را به ثبت رسانده است.
همچنین در معاملات روز گذشته هر اونس نقره با کاهش ۶.۶ درصدی به قیمت ۲۹.۲۵ دلار، پلاتین با کاهش ۳.۶ درصدی به قیمت ۹۶۷ دلار و پالادیوم با ۲.۲ درصد کاهش به قیمت ۹۰۹ دلار در هر اونس معامله شد.
تای وونگ تاجر مستقل فلزات که در نیویورک مستقر است، در این باره عنوان کرد: ما امروز متوجه میشویم که آیا طلا میتواند یک یا دو ضربه گزارش اشتغال قوی و توقف خرید چین را جذب کند یا خیر؟
گزارش وزارت کار نشان داده است که حقوق و دستمزد مشاغل غیرکشاورزی در ماه می ۲۷۲ هزار شغل افزایش یافته در حالی که تحلیلگران در پیشبینیهای خود افزایش ۱۸۵ هزار شغل را برآورد کرده بودند.
این دادهها همچنین باعث افزایش ارزش دلار شد و همین مساله قیمت شمش را برای خریداران خارجی افزایش داد.
معاملهگران برخی از پیشبینیهای خود را در رابطه با کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو تغییر داده و اکنون بر این باورند که احتمالا اولین کاهش نرخ بهره به جای سپتامبر در ماه نوامبر اتفاق میافتد.
فیلیپ استریبل استراتژیست ارشد بازار در این باره عنوان کرد: بازار طلا همراه با سایر فلزات شاهد اندکی انحلال است چرا که دادهها نشان میدهد اقتصاد ایالات متحده کاملا قوی است و فدرال رزرو ممکن است اولین کاهش نرخ بهره را به تاخیر بیندازد.
نرخ بهره بالاتر هزینه فرصت نگهدای شمش غیربازده را افزایش میدهد.
انتشار گزارش مشاغل آمریکا همچنین به احساسات نزولی دامن زده که ظاهرا ناشی از دادههایی است که نشان میدهد چین به عنوان مصرف کننده اصلی طلا، خرید شمش را در ماه می پس از ۱۸ ماه خرید متوالی متوقف کرده است.
با این حال تحلیلگران اوراق بهادار تیدی در یادداشتی عنوان کردند: در حالی که اخبار چین به طور قابل توجهی به فلز زرد ضربه زده اما مکث خرید فقط میتواند اشارهای به بازگشت به یک عملیات حساس به قیمت با توجه به افزایش قیمتها باشد.
منببع: روابط عمومی ایمپاسکو
مطالب مرتبط