به گزارش معدن نامه، مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس خاطر نشان کرد: در فرآیند های اجرایی طرح پس از بررسی کلینیکی و تکمیل اطلاعات معادن کوچک و تامین اطلاعات مورد نیاز، برآورد مالی و نحوه اقدام توسط شرکت سرمایه گذار طرف تفاهم در قالب یک طرح استاندارد برای سرمایه گذاری به سرمایه گذاران متقاضی از پیش تعیین شده معرفی خواهند شد و بسته به نوع طرح و فاکتورهای سرمایه گذاری هماهنگی لازم برای اتصال سرمایه گذار و سرمایه پذیر صورت خواهد پذیرفت.
عظیمی خاطر نشان کرد: این مشارکت برای سرمایه پذیر و دارنده مجوز معدنی فاقد هرگونه هزینه و برای معرفی استاندارد طرح و ارتباط با سرمایه گذار یک فرصت خواهد بود.
مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس تصریح کرد: پس از مهیا شدن طرح های معدنی و یا استارت آپی توسط طرف تفاهم، در قالب جلسه های تخصصی و رویدادهای سرمایه گذاری با دعوت از سرمایه گذاران متقاضی و علاقمند به بخش معدن هماهنگی های لازم برای معرفی حضوری طرح و رفع ابهامات احتمالی انجام خواهد شد.
عظیمی اظهار داشت: شرکت سرمایه گذار طرف تفاهم در صورت نیاز امکان استفاده از زیرساخت های پارک های علمی و فن آوری، آموزش، دانشگاه ها و نهادهای سرمایه گذاری و صندوق توسعه و شکوفایی را نیز فراهم خواهم کرد.
وی افزود: این اولین حرکتی است که برای تامین سرمایه در بخش معدن و با نگاه نو طراحی شده و بیش از ۷۷۰ مجموعه سرمایه گذار آماده برای بررسی و مشارکت در طرح های معدنی از پتانسیل های جدید ایجاد شده از نتایج این تفاهم است که مهیا شدن ارتباط بین سرمایه گذار و سرمایه پذیر را تقویت خواهد کرد.
مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در خاتمه گفت:از دیگر شرکت های سرمایه گذاری نیز دعوت می شود در صورت تمایل برای انعقاد تفاهم نامه و یا حضور در فرصت های معدنی درخواست خود را به دفتر طرح ارسال کنند. اخذ صلاحیت حضور در این بازار از طرف سازمان بورس یکی از مواردی است که این شرکت ها بایستی داشته باشند و طرح های موفق نیز پس از گذار از مرحله اول سرمایه گذاری امکان معرفی به فرابورس برای توسعه را پیدا خواهند کرد، امیدواریم با این فرصت ایجاد شده بتوانیم گامی موثر در هدایت نقدینگی به سمت معدن و ایجاد اشتغال پایدار برداریم.
منبع: ایمپاسکو
مطالب مرتبط