به گزارش معدن نامه، محمود نوریان با بیان این مطلب در ادامه افزود: ما در چادملو بدور از حاشیه ها به کار خود می پردازیم و در هر مقطعی مشکلات را مدیریت می کنیم اما گاهی مشکلاتی به دلیل برخی تصمیم گیری ها که در کشور انجام و اجتناب ناپذیر است مشکلاتی به وجود می آید حال تلاش می کنیم تا در این برهه دچار مشکل نشده و مشکلات را حل کنیم.
وی افزود: تا به امروز نیز مشکل خاصی حتی با وجود تحریم هم نداشته ایم.
نوریان گفت: برنامه های چادرملو انجام شده و به ادامه مسیر امیدواریم و به توسعه شرکت خواهیم پرداخت، مذارکرات فشرده ای داریم تا بتوانیم در پروژه 2.5 میلیون تنی کنسانتره فولاد خراسان در سنگان خریداری کرده و آن را فاینانس کنیم؛ همچنین چادرملو در پروژه انتقال آب نقش دارد و افزایش سرمایه ها عملی شده و امیدواریم امسال شاهد رسیدن آب به کرمان و در مهر یا اّبان سال 99 شاهد رسیدن آب به اردکان باشیم.
در این نشست خبری که مدیران چادرملو نیز حضور داشتند، محمود سیدی مدیر امور مالی و اقتصادی چادرملو درباره میزان استخراج شرکت چادرملو گفت: در 3 ماهه نخست امسال، 22میلیون و 750 هزار تن استخراج داشتیم که 30درصد بودجه را پوشش داده است.
نوریان درباره بهره برداری از معدن سنگ آهن در استرالیا نیز گفت: این سرمایه گذاری مشترک بین چادرملو، گلگهر و فکور صنعت است و مجوزهای لازم برای این کار گرفته شده و برخی مجوزهای زیست محیطی مانده و حداکثر تا یک سال آینده برداشت از معدن عملیاتی می شود. البته قرار بود فولاد هرمزگان نیز حضور داشته باشد. سهم چادرملو در این معدن 25درصد است و امید می رود تا یکسال آینده کارها به نتیجه برسد.
نوریان ادامه داد: در خصوص طرح فولاد مکران نیز مذاکرات جدی انجام و مشاور انتخاب شده و باید طرح را ارائه دهد. در این طرح قرار است 10میلیون تن فولاد تولید کنیم و هم زمان با راه اندازی مکران کنسانتره آن نیز از معدن استرالیا تامین شود.
وی افزود: برای گندله سازی دوم شرکت چادرملو نیز اقداماتی انجام شده و در حال اخذ مجوز هستیم.
مدیرعامل چادرملو درباره آنومالی D19 نیز گفت: این معدن فعال شده و قرارداد ژئوفیزیک بسته شده و بعد از آن حفاری معدن و طراحی آن انجام می شود. امیدواریم بتوانیم آن را تا یک الی تا یکسال و نیم آینده راه اندازی کنیم.
وی افزود: ما D19 را تمام شده تلقی می کنیم و نگرانی برای ذخیره معدن نداریم درنتیجه مشکل خاصی نداریم.
وی گفت: برای نیروگاه خورشیدی چادرملو نیز تامین اعتبار انجام شده و زمین این طرح نیز داخل نیروگاه است و تا آخر سال تجهیزات تامین خواهد شد. البته اگر به مشکلات ارزی برخورد نمی کردیم تا اکنون انجام شده بود.
وی درخصوص صادرات نیز گفت: گاهی بخشنامه های وزارتخانه مانند برگشت ارز حاصل از صادرات مشکلاتی را به همراه دارد و این درحالی است که ارز نیمایی درست هزینه نمی شود. ما در این زمینه پیشنهاد دادیم که شرکت های بورسی مانند چادرملو که حسابشان روشن است را استثنا کرده و در آخر سال بررسی ها روی صادرات و واردات انجام شود و مابه التفاوت ارز هم مشخص شود.
وی گفت: بومی سازی قطعات برای بیش از 11هزار قطعه در چادرملو انجام شده و چادرملو این کار را آغاز کرده است. زیرا ما اعتقاد داریم هر قطعه ای داخل ایران قابل تامین است در داخل کشور ساخته شود.
نوریان گفت: در این زمینه با جهاد دانشگاهی و دانشگاه امیرکبیر نیز طرح هایی در دست اجرا داریم، همچنین با شرکت گلگهر و توسعه معادن نیز قرار همکاری با امیرکبیر بسته و شرکت راشا تشکیل شده تا در این زمینه فعال باشد.
وی درباره افزایش سرمایه چادرملو نیز گفت: یک مرحله افزایش سرمایه در سال گذشته نهایی شد و به زودی ثبت نهایی می شود. امیدواریم امسال نیز از 44هزارمیلیارد ریال به 55هزارو500میلیارد ریال از محل آورده نقدی سهامداران و مطالبات حل شده برسیم.
وی ادامه داد: در 4 ماهه امسال نیز چادرملو در زمینه تولید آهن اسفنجی رکورد زد.
مطالب مرتبط