معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت : الکترونیکی شدن صدور ضمانت نامه، ازاقدامات مهم در تکریم ارباب رجوع،سهولت امور و کمک به توسعه سرمایه گذاری صنایع کوچک است که نتایج گزارش فعالیت مجمع صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک طی سال 1395 حاکی از کمک به شعار امسال اشتغال و تولید بویژه در مناطق محروم دارد. 
برنامه ریزی برای الکترونیکی شدن صدور ضمانت نامه در صنایع کوچک
<div > <div >

به گزارش معدن نامه، در مجمع صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک که با حضور دو تن از معاونین وزیر صنعت ، معدن و تجارت ( فیاض و یزدانی) تشکیل شد، عنوان شد: اطلاعات 14 استان حاکی از آن است که نرخ رشد سرمایه گذاری و اشتغال کل واحدهای صنعتی به ترتیب 29 و 102 درصد افزایش پیدا کرده است.
رییس مجمع صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک اظهار کرد : ترکیب هیات مدیره صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک می‌تواند سال آینده دستاوردهای بهتری برای پشتیبانی از صنایع کوچک در مناطق کمتر توسعه‌یافته و کمک به شعار امسال اشتغال و تولید بویژه در مناطق محروم داشته باشد.
دکتر فیاض گفت: گزارشی شفاف از پرداخت ضمانت‌نامه‌ها و  ابتکارات خوبی که  برای داد و ستد ضمانت انجام شده است در مجمع صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک برای حمایت از تولید ، ارائه گردید.
فیاض تصریح کرد : مشکلات سال‌های قبل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک برطرف شد و اعضای مجمع از اقدامات انجام شده اظهار رضایت کردند .
وی با اشاره به اهم اقدامات کیفی سال 1395صندوق افزود:  ایجاد کمیته های تخصصی برای توسعه ارکان تصمیم گیری ، بررسی و بازبینی اساسنامه و آیین نامه های صندوق جهت پیشنهاد اصلاحات لازم به مراجع ذی صلاح ، ارائه پیشنهاد در حوزه تعالی صندوق جهت درج در قانون برنامه ششم توسعه ، حضور صندوق در نمایشگاه هاو  تداوم سفرهای استانی از آن جمله بوده است.
مقیسه : همکاری صندوق در جهت صورت های مالی
مدیر صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک پیرامون  صورت‌های مالی مطرح شده در مجمع مطالبی را بیان داشت واظهار کرد : از حیث بررسی پرونده‌های مناطق محروم در مورد نوع وثایق و تسهیلات نهایت همکاری صورت گرفته است.
مقیسه با اشاره به افزایش سرمایه صندوق در سال 96 به میزان صددرصد نسبت به 6 ماهه سال گذشته  گفت:   شاید تا اوایل فصل اول سال جدید از حیث سرمایه‌ای ظرفیت صدور ضمانت‌نامه را نداشته باشیم اما در بودجه سال آینده ظرفیت جدیدی ایجاد می کنیم .
به گفته وی : بحث الکترونیک شدن فرآیند صدور ضمانت‌نامه که در نمایشگاه الکامپ رو نمایی شد و همه ضمانت‌نامه در چارچوب آن انجام شده است  که دو ویژگی آن را می توان در انجام  همه فعالیت‌ها تحت پوشش وب و نیز شفاف سازی  همه فضا دانست که  مدیران به راحتی بتوانن کلیه پرونده‌ها را رصد ‌کنند.
مقیسه  تصریح کرد : سرمایه‌ صندوق 110 میلیارد تومان است و  با توجه به پیش‌بینی سال 96  تا پایان سال 6 برابر سرمایه ، ضمانت‌نامه صادر کرده‌ایم و نیاز به افزایش سرمایه داریم.
مدیر صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک خاطر نشان کرد: سال 94 اولین و آخرین باری بود که 25 میلیون دلار معادل 74 میلیارد تومان به سرمایه ما اضافه شد.
وی اهم برنامه های سال 1396صندوق را برشمرد و گفت : پیگیری افزایش سرمایه با استفاده از ظرفیت های قانونی ،بهره برداری از سامانه صدور الکترونیکی ضمانت نامه ،بهینه سازی سیستم اعتبارسنجی صندوق با استفاده از روش های شبکه عصبی ، توسعه واحد نظارت پس از صدور ضمانت نامه ،  مهندسی مجرد و تقویت ساختار سازمانی صندوق،  انجام پروژه پژوهشی (مطالعات تطبیقی) درخصوص فعالیت صندوق های مشابه داخلی وخارجی ـ استمرار بهبود روش ها و فرآیندهای موجود ، اصلاح اساسنامه به منظور پوشش صد درصدی ضمانت نامه های صندوق، تصویب آیین نامه تضامین جهت  تسهیل در اخذ وثایقـ اصلاح نحوه محاسبه کارمزد بوده است
مقیسه چالش های پیش رو ی صندوق را مربوط به سرمایه صندوق و درج نام صندوق در فهرست شرکت های قابل واگذاری سیاست های کلی اصل 44بیان کرد.
گفتنی است که موضوع فعالیت صندوق در زمینه فراهم آوردن موجبات توسعه سرمایه گذاری بخش غیردولتی در صنایع کوچک،  کوتاه کردن مدت اجرای طرح های اشتغالزا یی و دارای توجیه اقتصادی با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته،  تضمین و تسهیل در توثیق تسهیلات اعطایی به طرح های مذکوراست و اثربخشی ضمانت نامه های صندوق با توجه به داده ها، نرخ رشد سر مایه گذاری واشتغال مثبت واحدهای صنعتی، نشان از آن دارد که صدور ضمانت نامه و اخذ تسهیلات بانکی در این طرح ها، موثر واقع شده است.
سرمایه اولیه صندوق براساس قانون تأسیس آن 500 میلیون ریال بوده است و مبلغ پرداخت شده از این میزان تا پایان سال 95 به میزان 359 میلیارد ریال بوده است.



منبع: شاتا

مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0