از سوی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی صورت گرفت:

معاون زمین شناسی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی اظهار کرد: با آغاز فعالیت دولت دوازدهم، 20 هزار متر حفاری عمقی برای شناسایی پتانسیل های معدنی کشور و جذب سرمایه گذار خارجی در بخش معدن برنامه ریزی شده است.
20 هزار متر حفاری عمقی برای شناسایی پتانسیل های معدنی ایران
به گزارش معدن نامه، بهروز برنا مناطق اولویت دار برای حفاری را استانهای قم، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و آذربایجان شرقی اعلام کرد و افزود: با تنظیم سه قرارداد پیمانکاری و اعلام فراخوان از همه پیمانکارانی که دارای ضوابط سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستند جهت شرکت در این مناقصه دعوت به عمل آمد و در یک ماه آینده اسناد دو مناقصه دیگر اعلام خواهد شد.
او همچنین افزود: اولویت اکتشاف مواد معدنی بر اساس لایه اطلاعات ژئوشیمیایی تعیین شده و چهار محدوده یک صد هزارم در استانهای کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، سمنان و اصفهان معرفی شده است.
معاون سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی در ادامه گفت : با توجه به شرایط سال جاری، امکان واگذاری محدوده های اکتشافی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به بخش خصوصی ایجاد شده است و از آغاز امسال 3 گواهی کشف و 15 محدوده معدنی به بخش خصوصی واگذار شده است.
برنا همچنین افزود: یکی از پروژه های جاری سازمان تبدیل بلوکهایی که از آنها برداشت ژئوفیزیک هوایی صورت گرفته ، به کانسار و معدن است. این طرح در استان خراسان شمالی آغاز شده و تا کنون 70 درصد در کارهای زمینی  و 10 درصد در بخش ژئوفیزیک هوایی پیشرفت فیزیکی داشته است .
سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی در 10 پهنه  دیگر نیز مشغول فعالیت است که این پهنه ها در هر مرحله ای می توانند به بخش خصوصی واگذار شوند. سیاست های شورا ی عالی معادن و وزارت خانه نیز به گونه ایست که از واحد های توانمند و سرمایه گذاران حمایت خواهد کرد.


منبع: پایگاه خبری علوم زمین

مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0