پیرو ابلاغیه جهانگیری، وزارت صنعت اعلام کرد:

طبق اعلام مدیر کل دفتر صنایع معدنی غیرفلزی وزارت صمت در راستای دستورالعمل بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی و بسته ارتقای توان تولید ملی، فرآیند ثبت نام متقاضیان در سامانه بهین‌یاب وزرات صمت از اوایل تیرماه سال جاری فعال شده است. 
متقاضیان تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین یاب ثبت نام کنند/ ارائه وام رونق تولید به معدنکاران و صنعتگران

به گزارش معدن نامه، متقاضیان تسهیلات رونق تولید می توانند با مراجعه به سامانه بهین یاب بخش تامین مالی واحدها و تکمیل مراحل ثبت نام  نسبت به تأمین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت مورد نیاز واحد خود اقدام کنند.

طبق این دستورالعمل، در راستای استفاده بهینه ازمنابع موجود برای تامین نقدینگی مورد نیاز بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط که از بازار محصول مناسبی برخوردار بوده اما به دلیل تنگناهای مالی و نداشتن سرمایه در گردش، تولید آنها متوقف شده و یا با ظرفیت پایین فعالیت می کنند و همچنین طرح های تولیدی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد، از پشتیبانی مالی بیشتری برخوردار می شوند.

 چندی پیش معاون اول رئیس‌جمهور در نامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی بسته‌های رونق تولید و اشتغال را ابلاغ کرد. جهانگیری  در ابلاغیه‌ای دستگاههای اجرایی و وزارتخانه های مختلف را به اجرای بسته‌های رونق تولید و اشتغال در سال 96 مکلف کرد.

جهانگیری در این ابلاغیه تاکید کرده است: دستگاههای اجرایی باید برنامه اجرایی مربوط را مطابق مفاد و زمانبندی مندرج در بسته‌ها در قالب « نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی- نیپا » تنظیم و از طریق سامانه نیپا به دبیرخانه ستاد ارسال و گزارش ماهانه اقدامات به عمل آمده برای اجرای این مصوبه را به طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارایه کنند.

متن کامل ابلاغیه رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بدین شرح است:

باسمه تعالی 

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات 

وزارت امور اقتصادی و دارایی 

وزارت امور خارجه 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

وزارت جهاد کشاورزی 

وزارت دادگستری 

وزارت راه و شهرسازی 

وزارت صنعت، معدن و تجارت

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 

وزارت کشور 

وزارت نفت 

وزارت نیرو 

معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهور 

سازمان اداری و استخدامی کشور 

سازمان برنامه و بودجه کشور 

سازمان حفاظت محیط زیست 

سازمان ملی استاندارد ایران 

سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران 

دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی

صندوق توسعه ملی 

مرکز ملی رقابت

ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

 ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در جلسه‌های مورخ 15/1/1396 (سی و سومین جلسه ) و 28/1/1396 (سی و پنجمین جلسه) به استناد مفاد مصوبه شماره 8500/ت 52442هـ مورخ 31/6/1394

هیات محترم وزیران، در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در سال 1396 که توسط معظم‌له به عنوان سال « اقتصاد مقاومتی ؛ تولید- اشتغال» نامگذاری شده است، به منظور رونق تولید و ایجاد رشد اقتصادی 8 درصدی، تداوم نرخ تورم تک رقمی ، افزایش سرمایه‌گذاری ، توسعه صادرات و افزایش رشد صادرات غیرنفتی به میزان 25درصد، مدیریت هدفمند واردات، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید ،‌ مقررات‌زدایی ،‌گسترش نقش بخش خصوصی و تعاونی و استقرار مدیریت کارآمد، با توجه به رویکردهای پنج‌گانه اقتصاد مقاومتی (درون‌زایی، برون‌گرایی،‌دانش‌بنیانی، مردمی بودن و عدالت بنیانی) پس از بحث و بررسی ،‌ «بسته‌های رونق تولید و اشتغال» به شرح پیوست (که به مهر دبیرخانه ستاد مورد تأیید قرار گرفته است) را برای اجرا در سال 13966 مورد تصویب قرار داد.

رعایت موارد زیر برای عملیاتی نمودن مفاد هر یک از بسته‌های پنج‌گانه رونق تولید و اشتغال شامل «بسته ارتقاء توان تولید ملی» ، «بسته تأمین مالی و سرمایه‌گذاری»، «بسته جذب، توسعه و تعمیق تکنولوژی» ، «بسته تجارت خارجی(توسعه صادرات غیرنفتی و مدیریت هدفمند واردات)» و «بسته اشتغال و توانمندسازی نیروی کار» ، ضروری  است:

 الف ) دستگاه‌های اجرایی موضوع این مصوبه مکلفند :

 - نسبت به اجرای کلیه وظایف محوله مندرج در هر یک از بسته‌ها اقدام کنند. 

- برنامه اجرایی مربوط را مطابق مفاد و زمانبندی مندرج در بسته‌ها در قالب « نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی- نیپا » تنظیم و از طریق سامانه نیپا به دبیرخانه ستاد ارسال کنند.

 - گزارش ماهانه اقدامات به عمل آمده برای اجرای این مصوبه را به طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارایه کنند.

 ب) دستگاه‌های اجرایی همکار، متناسب با درخواست دستگاه مجری، مکلف به انجام همکاری‌های لازم مورد تقاضا هستند. 

ج) نظارت بر اجرای این مصوبه بر عهده دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و حسب مورد پس از ارزیابی عملکرد هر یک از دستگاه‌های اجرایی، نتایج آن در صورتی که متضمن انحراف از انجام تکالیف و وظایف محوله باشد مراتب جهت اتخاذ تصمیم مقتضی در دستور کار ستاد قرار می‌گیرد.

 د) دبیرخانه ستاد مکلف به تهیه، تدوین و ارایه گزارش‌های دوره‌ای منظم از ارزیابی عملکرد دستگاه‌های ذیربط در اجرای مفاد این مصوبه به اینجانب است.

 معاون اول رییس جمهور همچنین در این نامه تاکید کرده است: حسب نیاز تکالیف، پروژه‌ها و بسته‌های مکمل این مصوبه متعاقباً ابلاغ می‌شود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0