رئیس خانه معدن استان لرستان مطرح کرد:

رئیس خانه معدن استان لرستان نقش معادن استان لرستان در جذب توریست و توسعه گردشگری معدن را تشریح کرد و گفت: در استان لرستان معادن متروکه بسیار زیادی وجود دارد که با توجه به اتمام ذخیره و اینکه عمدتا این معادن در مناطق بکر و دست نخورده واقع شده‌اند، می‌توانند به جاذبه‌های توریستی تبدیل شوند. 
تبدیل معادن متروکه لرستان به جاذبه‌های توریستی/ اشتغالزایی در استان با توسعه سرمایه‌گذاری در گردشگری معدن

به گزارش معدن نامه، محمدمهدی ملکی آشتیانی با بیان مطلب فوق اظهار کرد: معادن پس از اتمام ذخایر معدنی نیز می‌توانند به محلی برای جذب سرمایه‌گذاری از طریق توریسم معدن باشند. چرا که امروز صنعت توریسم نقش مهمی در رونق اقتصادی کشور دارد و پس از صنایع نفت و خودروسازی به سومین صنعت درآمدزای جهان تبدیل شده است.

او با بیان اینکهاقتصاد مقاومتی صنعت توریسم نقش به سزایی در ارتقای اقتصاد مقاومتی دارد، افزود: صنایع معدنی سبب ایجاد اشتغال و بالا بردن درآمد کشورها و همچنین راه میانبری برای توسعه هر چه بیشتر اقتصادی در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران که با معضلاتی همچون میزان بیکاری بالا و محدودیت منابع ارزی روبه روست، می شود. 

رئیس خانه معدن استان لرستان ادامه داد: با توجه به اینکه توریسم به شاخه‌های مختلفی تقسیم می‌شود که یکی از مهمترین آنها ژئوتوریسم یا گردشگری طبیعت است. از بین جاذبه‌های ژئوتوریسمی هر کشوری معادن از اهمیت خاصی برخوردار است. چرا که دیدن معادن، روش‌های اکتشاف و استخراج معادن در حال استخراج و ماشین آلات آنها جاذبه‌های فراوانی دارد.

ملکی مطرح کرد: استان لرستان با داشتن جاذبه‌ها و پتانسیل‌های توریستی از جمله جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی یکی از پتانسیل‌های بالقوه برای جذب توریست است. همچنین داشتن معادن بسیار زیاد در این استان می‌تواند به جذب توریست کمک شایانی کند. در استان لرستان معادن متروکه بسیار زیادی وجود دارند که با توجه به اتمام ذخیره و اینکه عمدتا این معادن در مناطق بکر و دست نخورده واقع شده‌اند و با توجه به طبیعت زیبای اطراف آنها، می‌تواند به جذب توریست کمک شایانی کند.

رئیس خانه معدن لرستان تاکید کرد: برخی از این معادن با توجه به بارندگی بالای منطقه و اینکه بعضی از آنها بسیار عمیق هستند امروزه مملو از آب بوده که مناظر بسیار زیبایی به وجود آورده می‌تواند با اندیشیدن تمهیدات و برقراری و امکانات رفاهی گردشگران زیادی را جذب کرد.

او افزود: در این راه نقش دولت جهت ایجاد امکانات توریستی و ارائه تسهیلات ارزان به بخش خصوصی بسیار پررنگ بوده و در صورت سیاستگذاری درست توسط دولت و مسوولان استان و حمایت از بخش خصوصی می‌تواند به کارآفرینی و جذب توریسم معدنی و ایجاد اشتغال کمک بسزایی انجام داد. 



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0