معدن‌نامه گزارش می‌دهد:

معدن طلای کسیلینگ، دومین تولیدکننده بزرگ طلای چین استراتژی خود را تا سال 2020 اعلام کرد. معدن کسیلینگ شاندونگ تنها تولیدکننده چینی نیست که در سال‌های اخیر به دنبال تولید طلا بوده است. 
برنامه چین برای اکتشافات جدید طلا تا سال 2020/ تولید 450 تن طلا در معادن چین

به گزارش معدن‌نامه، دومین تولیدکننده طلا در چین که می‌تواند بزرگترین منبع مالی این کشور باشد، ماه مارس سال گذشته افتتاح شد. کشفی که موجی بزرگ در سراسر جهان به راه خواهد انداخت. گرچه میزان تولید طلا در این معدن برای تامین نیاز داخلی این کشور که همچنان در حال رشد است، کافی نیست.

در گزارش جدیدی از وب سایت ماینینگ تکنولوژی آمده است، با توجه به سیاستگذاری دولت چین، این کشور نیاز به ذخایر طلای گسترده‌ای دارد. از سال 2008 چین بزرگترین بازیکن در بازار جهانی طلا بوده است و امروزه حدود 14 درصد از تولید معادن در سراسر جهان را از آن خود کرده است. با این حال با توجه به عوامل زیادی از جمله اندازه جمعیت کشور و مصرف طلا به عنوان وسیله‌ای برای حفظ ثروت، چین علاوه بر تامین تقاضای داخلی خود، حدود 30 درصد از تقاضای جهانی را تصاحب کرده است.

کارشناسان معتقدند نتیجه تجزیه و تحلیل اطلاعات جهانی نشان می‌دهد در اغلب کشورها مصرف طلا در میان مردم از فرهنگ‌های به جا مانده از قدیم نشات گرفته و به لحاظ تاریخی طلا به عنوان یک راه برای حفظ ثروت خانواده‌ها و انتقال ثروت بین نسل‌ها شناخته شده است. خرید طلا یکی از قدیمی‌ترین ابزارهای مالی برای تامین ثروت و کمک به افزایش ثروت خود در طول زمان است. چانگ اقتصاددان پیش‌بینی می کند طی 5 سال آینده طبقه متوسط به لحاظ درآمد و ثروت رشد قابل توجهی می‌کند و تقاضای بیشتر برای طلا و جواهرات به عنوان یک ابزار سرمایه‌گذاری نسبت به ابزارهای دیگر افزایش می یابد.

معدن طلای کسیلینگ دومین منبع تولیدکننده بزرگ چین در ماه مارس اعلام کرد که ذخایری در شرق چین با حدود 380 تن طلا که 20 درصد از ذخایر کشور کشف کرده است که به معنای واقعی معدنی بزرگ است.

بر اساس این گزارش، حجم ذخایر موجود در معدن Xiling در استان شاندونگ می‌تواند بیش از 550 تن افزایش یابد در حالی که دو سال است اکتشافات این معدن به پایان رسیده است. همچنین پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری کامل از این ذخایر، معدن تا 40 سال آینده عمر خواهد کرد.

با فعالیت این معدن و ورود آن به بازارهای جهانی، میزان واردات طلا در چین کاهش می‌یابد و جریان بازار صادراتی چین و کشورهای مختلفی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. با این وجود پیش‌بینی‌ها مبنی بر این است که در بلندمدت عرضه بیشتر طلا منجر به کاهش قیمت طلا در بازار جهانی خواهد شد.

کارشناسان معتقدند چنین موضوعی سبب می‌‌شود دولت چین به اکتشاف طلا در منطقه شاندونگ بیشتر از گذشته تشویق شود. در واقع معدنکاران شاندونگ سعی دارند در مورد چگونگی توسعه این معدن طلا بیشتر تحقیق کنند تا بتوانند به طور موثر ذخایر موجود را استخراج کنند.

بر اساس این گزارش، شاندونگ تنها تولیدکننده چینی نیست که در سال‌های اخیر به دنبال طلا بوده است. با توجه به اطلاعات جمع آوری شده توسط بلومبرگ، معاملات خارج از کشور توسط شرکت های داخلی نشان می‌دهد در سرزمین اصلی چین در سال 2015 این معاملات به چهار برابر نسبت به سال قبل رسیده و 483 میلیون دلار شده است. وزارت صنعت چین اخیرا اعلام کرده هدف چین افزایش ذخایر طلا از 3 هزار تن به 14 هزار تن در سال 2020 است.

همچنین در حال حاضر چین تقریبا 450 تن طلا در سال تولید می کند که این نشان می‌دهد چین طی چهار سال آینده باید به سرعت در زمینه تولید طلا رشد کند و این مستلزم تبادل اطلاعات با شرکت‌های تولیدکننده دیگر کشورها و استقبال از ایده‌های جدید است.

این گزارش می‌افزاید، چین به عنوان بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده طلا در جهان هم اکنون تبدیل به یک بازار عمده کلیدی برای جواهرات طلا در دنیا شده و در سال‌های پیش رو ذخایر معدن شاندونگ نقش مهمی را در صنعت طلا و بازار جهانی فلزات ایفا خواهد کرد.

 



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0