عصر امروز از طریق ویدئو کنفرانس صورت گرفت:

نشست بررسی فرآیند همکاری آموزشی بین سازمان فنی و حرفه ای کشور و ایمیدرو با همکاری خانه معدن ایران و سازمان نظام مهندسی معدن ایران به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
نشست ویژه 31 استان کشور در خصوص ارتقای ایمنی معادن/ فرمان به استان ها برای آموزش اصول معدنکاری به کارکنان معادن
به گزارش معدن نامه، روسای سازمان های فنی و حرفه ای، خانه معدن و سازمان نظام مهندسی معدن 31 استان کشور در این ویدئو کنفرانس به صورت زنده برنامه های خود را برای آموزش کارگران، تکنسین ها و مهندسان اعلام کردند.
بر اساس این گزارش، شمس الدین سیاسی راد، مدیر کل آموزش ایمیدرو با اشاره به حساسیت های بالای ایمنی در معادن کشور گفت: فعالیت های معدنی در همه جای دنیا پر ریسک بوده که برای کاهش حوادث معمولا دوره های آموزشی برای کارگران، تکنسین ها، مهندسان و مدیران برگزار می شود.
او افزود: با توجه به اهمیت ارتقای ایمنی  در معادن ایران، لازم است تا آموزش حین انجام کار انجام شود که در این رابطه با همکاری خانه معدن ایران و سازمان نظام مهندسی معدن ایران قرار است آموزش هایی در سطح معادن بخش خصوصی، دولتی و شبه دولتی صورت گیرد تا از شدت و تعداد حوادث معدنی کاسته شود.
در ادامه این نشست، نادعلی اسماعیلی، رئیس شازمان نظام مهندسی معدن ایران افزود: نیاز امروز معادن کشور آموزش کاربردی به تمامی دست اندرکاران پروسه استخراج مواد معدنی است که در این راستا امیدواریم بتوانیم با همکاری همه مدیران استانی شاهد برگزاری چنین دوره هایی باشیم.
او افزود: سازمان نظام مهندسی معدن ایران این آمادگی را دارد تا با توجه به تعدد معادن کشور و روش های مختلف استخراج آن روش هایی را برای آموزش کاربردی پیشنهاد داده و اجرایی کند.
محمدرضا بهرامن، رئیس خانه معدن ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه عمده معادن متوسط و کوچک کشور با اشتغال بالا در اختیار بخش خصوصی است، گفت: نیاز است تا در هر سطح از فعالیت های معدنکاری، آموزش های لازم به صورت استاندارد صورت گیرد تا کارگران بدون کسب مهارت های لازم به کار گرفته نشوند.
او افزود: در کمتر معدنی دیده می شود که از کارگران ساده استفاده شده باشد و معادن در همه جای دنیا از کارگران ماهر بهره برده اند که نیاز است آنها مورد آموزش های روز قرار گیرند.
بهرامن گفت: در برنامه ششم توسعه رشد ارزش افزوده 8 درصدی برای بخش معدن کشور در نظر گرفته شده که این رقم در سال 95 حدود 2.1 درصد بوده بنابراین لازم است تا معادن کشور آموزش های لازم را به کارکنان خود ارائه دهند تا مواد معدنی با بهره وری بالا و حوادث نزدیک به صفر مورد بهره برداری قرار گیرند و بتوانند در پایان برنامه ششم رشد ارزش افزوده 8 درصدی را برای معادن کشور به ارمغان آورند.


منبع: روابط عمومی خانه معدن ایران

نمایش ساده


مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0