به گزارش بیرونیت، وی افزود: مشکل قطع برق در نیمه اول سال و مشکل گاز در نیمه دوم سال با شروع فصل سرما که با آن مواجه خواهیم شد از جمله مشکلات پیش رو است.
صالحی اظهار داشت: مشکل دیگردر بحث قیمت های دستوری و انتظار کاهش قیمت است که به نوعی به جامعه تزریق شده است وبازار را در حالت رکود قرار داده که امیدواریم تا اواخر آبان ماه جرقه های از حرکت را مشاهده کنیم.
معاون خرید ذوب آهن همچنین به اهمیت برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: یکی از دستاوردهای این نمایشگاه این است که امکان بهره گیری از نظرات و تبادل نظر با کارشناسان و خبرگان با تجربه ازجمله پیشکسوتان ذوب آهن فراهم می شودکه به نوعی مخزن تجربه ودانش هستند.
وی افزد: به نظر می رسدکه شرایط کرونایی در حال رقیق شدن است وامید است که این نمایشگاه ها بتوانند به وضعیت سابق بر گردند.
به گزارش بیرونیت، دکتر نمازی زاده رئیس اندیشکده صنعت ومعدن نیز در پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن وصنایع معدنی وتجهیزات وابسته در غرفه ذوب آهن اصفهان حضور یافت و به خبرنگار ما گفت : مهمترین چالش صنعت فولاد کشور موضوع سنگ آهن است و بایستی این معضل را با کمک شرکت های دانش بنیان حل کنیم
وی افزود: یکی از مشکلات خصوصی سازی در کشور این بود که دولت مالکیت شرکت ها را واگذار کرد اما مدیریت را واگذار نکرد.
رئیس اندیشکده صنعت ومعدن اظهار داشت: حوزه سیاست گذاری در کشور باید بصورت غیر متمرکز باشد تا تصمیمات کاربردی تری گرفته شود.
دکتر نمازی زاده با اشاره به جایگاه ذوب آهن اصفهان به عنوان مادر صنعت فولاد کشور گفت : نظرات فنی و کارشناسی ذوب آهن اصفهان به عنوان متولی بخش معدن در خصوص تامین مواد اولیه صنایع فولادی اهمیت ویزه ای دارد و باید در تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها ، نظر این شرکت های پیشگام که جبهه تولید را حفظ می کنند ، مورد توجه قرار گیرد.
مطالب مرتبط