به گزارش بیرونیت، حسن خلج طهرانی با بیان این مطلب اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس طی سال های اخیر، با هدف استفاده بهینه از ظرفیت توسعه ای این منطقه، اقدام به بسترسازی لازم برای جذب سرمایه گذاری در حوزه معدن و صنایع معدنی کرد.
وی ادامه داد: بهبود زیر ساختها (آب، گاز، برق و فراهم کردن زمین)، تسهیل فضای کسب و کار و کاهش بروکراسی اداری و اعطای تسهیلات بانکی به بخش تولید، از جمله عوامل جذب سرمایه گذاری در این منطقه است.
افزایش جذب ۳ برابری سرمایه گذاری
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با اشاره به افزایش جذب ۳ برابری سرمایه گذاری در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ گفت: افزایش نقدینگی در کشور و هدایت بخشی از نقدینگی به بخش تولید، پایین بودن هزینه های نیروی انسانی و افزایش نرخ ارز از طریق افزایش درآمد های صادراتی، سبب افزایش تقاضای سرمایه گذاری در سال گذشته شد.
وی افزود: به طوری که در سال گذشته، ۹ قرارداد سرمایه گذاری منعقد و طی ۳ ماهه امسال نیز ۸ قرار داد منعقد شده است. طبق اظهار نظر سرمایه گذاران، با تکمیل طرح های اجرا شده طی ۱۶ ماهه اخیر، میزان سرمایه گذاری ها به ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار و اشتغالزایی به حدود۱۷۰۰ نفر می رسد.
خلج طهرانی بیان داشت: با رفع موانع سرمایه گذاری، پیش بینی می شود حجم سرمایه گذاری در سال جاری افزایش یابد. موضوع انتقال تکنولوژی و دانش فنی نیز به عنوان یکی از پیامدهای مثبت سرمایه گذاری در منطقه مذکور، منجر به افزایش درآمدزایی میشود.
وی افزود: توسعه فعالیت های صنعتی در منطقه طی سال های اخیر، باعث افزایش اشتغال جوانان بومی شده است.
مطالب مرتبط