• گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:30069
  • زمان انتشار:پنجشنبه 11 شهريور 1400-8:55
  • کاربر:
استاندار گیلان:

استاندار گیلان با بیان اینکه تعدادی از معادن سلب صلاحیت شده از بهره‌برداران، در مرحله‌ واگذاری است؛ خواستار انجام شایسته نظارت ها شد.
معادن سلب صلاحیت شده از بهره‌برداران، در مرحله‌ واگذاری است

به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع روز چهارشنبه در جلسه شورای معادن گیلان به سازمان، صنعت، معدن  تأکید کرد که قبل از صدور مجوز اکتشاف و بهره‌برداری معدن، در خصوص مسائل مرتبط با منابع طبیعی، محیط زیست و جانمایی راه دسترسی بررسی دقیقی کند.

وی با اشاره به شروع فعالیت مجدد ۱۱ معدن غیرفعال استان با تسهیلات ایجاد شده افزود: این معادن علاوه بر ایجاد ظرفیت‌های شغلی به تأمین مصالح مورد نیاز استان نیز کمک شایانی می‌کند. 

 وی با بیان اینکه ۱۷ معدن سلب صلاحیت شده از بهره‌برداران نیز در مرحله‌ی واگذاری قرار دارد؛ بر ضرورت تسریع فرآیند قانونی تأکید و خاطرنشان کرد: در هر فعالیتی که نظارت‌ها به شایستگی انجام گیرد، با کمترین مشکل مواجه هستیم و این از موضوعات جدی مورد انتظار است. 

 زارع، سازمان صمت استان را موظف به رسیدگی و بررسی دقیق مسائل مرتبط با منابع طبیعی، محیط زیست و جانمایی راه دسترسی مطمئن و ایمن قبل از صدور هرگونه مجوز اکتشاف و بهره‌برداری معدن اضافه کرد: همگان نسبت به مسائل زیست محیطی دغدغه مند هستند و باید در این راستا شاهد کمترین تخریب و آسیب باشیم.

  نماینده عالی دولت در گیلان استفاده شایسته از ظرفیت قانونی اعطای معافیت حداکثر تا ۲۰ درصدی حقوق دولتی برای بهره‌برداران معدن را مورد تأکید قرار داد و این اقدام را بسترساز ایجاد انگیزه در این افراد درخصوص انجام مسئولیت‌های اجتماعی و زیست‌محیطی دانست. 

در این جلسه  روند فعالیت سه معدن در مناطق مختلف استان و نحوه اجرای تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن درخصوص اعطای معافیت قانونی به بهره‌برداران معدن مورد بررسی قرار گرفت.

گیلان دارای ۴۰ معدن فعال است که مهمترین آنها  معدن زغال سنگ سنگرود، معادن سنگ آهک، معدن مارن، معدن صدف دریایی آستارا و تالش، معدن خاک نسوز سنگرود، معدن میکای املش، مصالح ساختمانی و سایر مواد معدنی از قبیل سیلیس، سنگ نما، ‌ماسه ریخته گری، سنگ لاشه است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0