به گزارش بیرونیت، حبیب امین زاده روز دوشنبه در نشست صاحبان صنایع شهرستان بناب که در محل دفتر امام جمعه تشکیل یافت، با بیان اینکه در تلاش هستیم تا مانع خروج سرمایه گذاران بنابی و استان شویم، افزود: به طور قطع ایجاد و توسعه واحدهای جدید نه تنها به ایجاد اشتغال و افزایش نقدینگی کمک می کند، بلکه با امنیت کشور نیز در ارتباط است و تلاشمان این است که مسیر را برای توسعه فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی هموار کنیم.
وی با قدردانی از زحمات و تلاش های مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی و همراهی مدیران شهرستان خاطرنشان کرد: در شاخصه های تولید و صادرات، شهرستان بناب از شهرستان های مطرح و نمونه در استان و کشور است و این موفقیت در سایه همدلی به دست آمده و بنده این موفقیت را به تیم مدیریتی در شهرستان بناب تبریک عرض می کنم.
امام جمعه بناب نیز گفت: ظرفیت تولید و صادرات بناب بیشتر از وضع موجود است و برای بالفعل شدن این ظرفیت ها، حمایت ها باید بیشتر شود.
حجت الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی با اشاره به ضرورت ترغیب و تشویق سرمایه گذاران این شهرستان برای سرمایه گذاری، اضافه کرد: در گذشته بخاطر برخی تنگ نظری های صورت گرفته سرمایه گذاران بنابی زیادی از این شهرستان به دیگر شهرهای استان های دیگر مهاجرت کردند.
وی با بیان اینکه فرار سرمایه گذاران از این شهرستان پیامدهای بدی برای شهرستان داشت، افزود: باید فرصت را قدر بدانیم و از سرمایه گذارانی که به رغم ناملایمتی ها، ماندند و سرمایه گذاری کردند بیش از پیش حمایت کنیم.
باقری بنابی با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی تلاش و اقدام صنعتگران و تولیدکنندگان نوعی عبادت است، گفت: ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته باید شاهد تلاش مضاعفی از سوی مسوولان برای جذب سرمایه گذاران و حمایت از آنها باشیم.
فرماندار بناب نیز گفت: هم اکنون در شهرک صنعتی بناب و دو ناحیه صنعتی این شهرستان ۴۲۳ واحد تولیدی و صنعتی فعال بوده و بیش از ۶ هزار نفر به طور مستقیم در این مجموعه ها مشغول کار هستند.
شهریار فتحی با بیان اینکه نرخ بیکاری تا آخر سال ۱۳۹۷ در این شهرستان ۱۴ درصد بوده که این میزان به هفت درصد کاهش یافته است گفت: امیدواریم با بهره برداری از واحدهای در حال احداث و تکمیل آنها، در سال های آتی نرخ بیکاری را در بناب به صفر برسانیم.
وی با اشاره به صادرات ۳۰۰ هزار تنی انواع محصولات از شهرستان بناب در سال ۱۳۹۹ گفت: امیدواریم امسال شاهد افزایش این میزان صادرات از این شهرستان باشیم.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با فرآوری سالیانه ۵.۵ میلیون تن فولاد، ۲۴ درصد مجموع تولید این محصول پرکاربرد در ایران را تولید و به بازار مصرف داخلی و خارجی عرضه می کند.
مطالب مرتبط