به گزارش بیرونیت، میثم شهنیانی دربارهی توجیه اقتصادی این پروژه افزود: ذکر همین نکته کافی است که تنها از محل تفاوت سود حاصل از تولید کمبود آهن اسفنجی بجای خرید آن، حدود ۳۵۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی سالیانه حاصل خواهد شد.
وی در ادامه گفت: قرارداد عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با سرمایهگذاری ۱۳۵ میلیون یورو آغاز شده و درحالحاضر بیش از ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
معاون برنامهریزی و توسعه فولاد خوزستان در بیان ویژگیهای این مگاپروژه به مواردی همچون: بالاترین ظرفیت تولید آهن اسفنجی با کیفیت مناسب در بین طرحهای مشابه اجرا شده در کشور، دارا بودن سیستم تزریق اکسیژن که قابلیت افزایش ظرفیت تولید آهن اسفنجی تا ۱.۹ میلیون تن در سال را خواهد داشت، بکارگیری فناوری جدید در بخش کوره و افزایش قطر آن به ۷.۱۵ متر، بهره گیری از بیشترین تعداد Bay در طراحی ریفرمر و استفاده از توان شرکتها و سازندگان داخلی به میزان ۶۰ درصد ارزش پروژه در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی کشور اشاره نمود.
شهنیانی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: درحالحاضر به دلیل عملیات ساخت و نصب تجهیزات این پروژه حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ تَن به صورت مستقیم و حدود ۱۵۰۰ تَن به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند و پس از بهرهبرداری از این مگاپروژه نیز برای حدود ۲۰۰ تَن به صورت مستقیم و ۸۰۰ تَن به صورت غیر مستقیم، اشتغال پایدار ایجاد میشود.
مطالب مرتبط