تحلیل عضو کمیته اقتصاد کلان خانه معدن ایران از وضعیت بهره‌وری در معادن ایران

معاون اقتصادی وزیر کار با بیان اینکه بخش معدن می تواند به یکی از پیشران های رشد اقتصاد کشور تبدیل شود، مطرح کرد: توجه به بخش خرد اقتصاد بهتر است یکی از مطالبات بنگاه‌های بزرگ معدنی قرار گیرد و دولت در مسیری پیش رود که از کلان نگری بیش از اندازه دست بردارد.
3 دلیل خواب فروش در ذوب آهن/مطالبه از دولت دوازدهم برای تدوین نسخه خروج از رکود بنگاه‌های بزرگ

به گزارش معدن‌نامه، حجت اله میرزایی با اشاره به اینکه وقت آن رسیده تا شناسایی و حل مشکل بنگاه های بزرگ مورد توجه دولت قرار گیرد، گفت: بنگاه های بزرگ مشکلات بزرگ تری را به بار می آورند که در این زمینه لازم است تا این بنگاه ها که خود پیشران رشد اقتصادی هستند مورد توجه سیاستمداران قرار گیرند و و بتوانند با شناسایی و حل مشکلات و مسائل پیرامون آنان از مشکلات بنگاه های کوچک تر بکاهند.

او افزود: به عنوان مثال امروز در ذوب آهن اصفهان شاهد آن هستیم که این بنگاه بزرگ اقتصادی به دلیل رکود موجود در بازار ساخت و ساز، بدهی 6 تا 7 هزار میلیارد تومانی را به بار آورده و ماهانه 100 میلیارد تومان ضرر می دهد. این موضع سبب شده تا صنایع بالا دستی آن مانند معادن زغالسنگ و سنگ آهن نیز با مشکل مواجه شوند و نتوانند طلب خود را از این بنگاه بگیرند و آنان نیز قادر نباشند که معادن خود را تجهیز به تجهیزات مدرن کنند. از این رو دیده می شود که برخی معادن زغالسنگ کشور با مشکلات ایمنی عدیده ای روبه‌رو هستند و نتوانسته اند تا ساده ترین تجهیزات را برای خود فراهم آورند.

عضو کمیته اقتصاد کلان خانه معدن ایران با اشاره به اینکه بخش معدن می توان به یکی از پیشران های رشد اقتصاد کشور تبدیل شود افزود: توجه به بخش خرد اقتصاد بهتر است یکی از مطالبات بنگاه های بزرگ معدنی قرار گیرد و دولت در مسیری پیش رود که از کلان نگری بیش از اندازه دست بردارد. این تغییر نگاه خواهد توانست به کمک بنگاه های بزرگ و پیشران کشور بیاید و مسائل و مشکلات آنان را در سطح بالایی از تصمیم گیری حل کند.



نمایش ساده


مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0