عبدالرضا تحسینی درگفتوگو با «بیرونیت» گفت: در ابتدا مقرر شد تا ۵ معدن به صورت آزمایشی بازسازی شود اما با توجه به استقبال هایی که انجام شد، تعداد معادن در کرمان به ۵۰۰ معدن رسید.
او با اشاره به تلاشهای تیم احیا و بازسازی معادن متوسط و کوچک مقیاس بیان کرد: تیم بازسازی و احیای معادن متوسط و کوچک با تلاشهای دکتر عظیمی و همکارانشان درصدد است تا مشکلات این معادن که در برخی موارد ریشهای است را رفع کنند.
رئیس خانه معدن استان کرمان با بیان اینکه مشکلات معادن کوچک و متوسط در بخش های متعددی دستهبندی می شود، تصریح کرد: در کنار مشکلاتی که بهره برداران با سازمان منابع طبیعی و محیط زیست دارند، برخی از آیین نامه ها در مجموعه های ذینفع نیز موانعی را برای معادن ایجاد کرده است.
تحسینی ادامه داد: متاسفانه آییننامه هایی وجود دارد که مانع از ارائه تسهیلات به بهره برداران میشود و این معادن در بازپرداخت اقساط به دلیل ایجاد چنین شرایطی با مشکلاتی مواجه شدهاند و معمولا معدنکاران کوچک از دریافت تسهیلات انصراف می دهند.
رئیس خانه معدن استان کرمان در پایان یادآور شد: تیم احیاو بازسازی معادن متوسط و کوچک مقیاس در استان کرمان به دنبال آن است که مسائلی از این قبیل را که به سرمایهگذاری در بخش معدن آسیب میزند، به صورت بنیادین بررسی و رفع کند.
مطالب مرتبط