علاءالدین میرمحمد صادقی در گفت‌وگو با "بیرونیت" تشریح کرد:

رئیس هیات امنای خانه معدن ایران درباره عملکرد معاونت معدنی وزارت صمت گفت: به طور کلی در سال‌های اخیر توجه به بخش معدن بیشتر شده است اما، آنچه که تاکنون صورت پذیرفته، نتوانسته است نیاز مبرم این صنعت به تجهیزات معدنی و فرواری را پاسخگو باشد.
کمبود تجهیزات و ماشین‌آلات باعث افزایش هزینه‌های معدنکاری شده است

علاءالدین میرمحمدصادقی در گفت‌وگو با "بیرونیت" با اشاره به نکات مثبت و منفی عملکرد معاونت معدنی وزارت صمت گفت: به طور کلی توجهی که برازنده صنایع معدنی کشور است، تاکنون وصول نشده است. از گذشته نیز اوضاع به همین گونه بوده است و مسئله امروز و دیروز نیست. چه بهتر که مسوولان نسبت این به این ثروت خدادادی توجه و اهتمام بیشتری بورزند.

او با اشاره به اهمیت ارتقای سیستم فروش مواد معدنی، تاکید کرد: از اهم بخش‌هایی که باید در شرایط کنونی به آن توجه شود؛ بحث فراوری مواد معدنی است و باید با خام فروشی مقابله کنیم، در واقع باید کاری کنیم که حتی الامکان، ماده معدنی فراوری نشده به کشورهای دیگر صادر نکنیم. 
وی در ادامه با بیان پیشرفت مدیریتی حاصل شده در بخش معدن کشور اذعان داشت: به طور کلی در ۱۰، ۱۵ سال اخیر توجه به معادن نسبت به گذشته بیشتر شده است ولی هنوز این مقدار کافی نیست و خوب است که دولت و مسئولین توجه بیشتری نسبت به استفاده صحیح از این صنعت استراتژیک داشته باشند. پس از ادغام وزارت معدن با صنعت و تجارت نتیجه مطلوب مورد نظر حاصل نشد و شاید اگر که وزارت معدن کمافه سابق باقی می‌ماند؛ خدمت بیشتری به معادن می‌شد.
نایب رئیس هیات امنای اتاق بازرگانی با اشاره به دیدگاه خود در خصوص چگونگی تقویت ارتقای صنعت معدن کشور، گفت: در وزارت صمت ما می‌توانیم با تقویت بخش معاونت معدنی وزیر صمت، نتایج مورد انتظار را به دست آوریم‌. اگر در بخش معدن نیاز معدنکاران تامین شود؛ شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این صنعت خواهیم بود. 
وی با بیان مشکلات معادن کشور افزود: اکنون دسترسی به بسیاری از وسایل مورد نیاز جهت اکتشاف و استخراج کانسار معدنی بسیار کم است و همین امر خود موجب عقبگرد این صنعت خواهد بود و این کمبود باعث گران تمام شدن هزینه‌های معدن کاری خواهد بود. 
علاء میر محمد صادقی نسبت به بی توجهی مسئولان کشور در ارائه تسهیلات، گفت: در گذشته نسبت به این مسئله بیشتر توجه می‌شد و برخی از وسایل مورد نیاز معدنکاری توسط دولت وارد می‌شد و به طور طویل المدت در اختیار معدنکاران قرار می‌گرفت؛ سپس دولت هزینه آن را به اقساط وصول می‌کرد. با توجه به اینکه این خدمات دیگر از سوی دولت صورت نمی‌گیرد؛ در نتیجه، معدنکاران با کمبود وسایل معدنی مواجه هستند.
وی در پایان در خصوص عملکرد معاونت معدنی وزارت صمت، بیان کرد: در وهله کنونی که امر صادرات و تجارت خارجی دست خوش تغییرات زیادی به علت وجود تحریم‌های بین المللی شده است؛ کشور وضعیت فوق العاده‌ای دارد و داریوش اسماعیلی با همکاری دولت و مشارکت بخش خصوصی می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0