ناصر تقی‌زاده، مدیرعامل چادرملو در گفت‌وگو با "بیرونیت" مطرح کرد:

مدیر عامل شرکت چادرملو با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست راهکاری برای رفع مشکل با معادن ارایه دهد، مطرح کرد: هیچ‌گونه منافاتی میان حفظ محیط زیست و برداشت معادن وجود ندارد و محیط زیست به جای مخالفت قطعی بهتر است راه حلی برای مشکلات موجود  در نظر بگیرد.
توسعه معدن با محیط زیست منافات ندارد
ناصر تقی‌زاده در گفت‌وگو با «بیرونیت» اظهار کرد: در کنار برداشت از معادن می‌توان اقداماتی را هم برای حفظ محیط زیست انجام داد. به این جهت در هیچ جای دنیا تداخلی میان دو موضوع برداشت معادن و محیط زیست وجود ندارد.
 او در ادامه با اشاره به پیشنهاد اکتشافات در پهنه‌های دارای سنگ آهن از سوی چادرملو، بیان کرد: در حال حاضر در حال مذاکره با وزارت صنعت معدن تجارت هستیم و امیدواریم پهنه‌های دارای سنگ آهن را برای اکتشاف در اختیار ما بگذارند.
تقی زاده درباره همکاری معدنی با افغانستان گفت: تاکنون برای بهره‌برداری پهنه‌های دارای سنگ‌آهن ایران و افغانستان ورود نکرده‌ایم اما برنامه‌ای ویژه برای همکاری با معادن افغانستان در نظر گرفته ایم که هنوز عملیاتی نشده و درصدد اجرای آن هستیم.
 مدیر عامل شرکت چادرملو درباره قیمت گذاری دستوری و تاثیر آن بر بخش معدن و محصولات این زنجیره اظهار داشت: باید به ما  اجازه دهند تا با مشتریان خود وارد مذاکره شویم. قیمت گذاری دستوری در هیچ نقطه از دنیا نتیجه مثبتی نداشته است.
او با بیان اینکه قیمت گذاری دستوری کارکردی برای تعادل بازار ندارد، گفت: با تفاهم بین واحدهای صنعتی می‌توانیم عرضه و تقاضا در بازار را متعادل کنیم. قیمت کنسانتره و سایر مواد معدنی مشخص است و با مذاکره با واحدهای تولیدی نتیجه‌ایی اثربخش حاصل خواهد شد. دولت به عنوان حاکمیت باید ناظر بر عملکرد ما باشد و تنها در موقعیتی که نتوانستیم نتیجه مطلوب از مذاکرات با مشتریان خود حاصل کنیم، در آن مقطع دولت می‌تواند برای رفع مشکل ما مداخله کند.
تقی زاده در پایان با اشاره به مسوولیت‌های اجتماعی شرکت چادرملو گفت: شرکت چادرملو در راستای اقدامات اجتماعی بسیاری را در دستور کار قرار داده است که از آن جمله می توان گفت برای مقابله با گسترش بیماری کرونا تجهیز نقاهتگاه اضطراری شهر اردکان با ۱۰۰ تخت برای قرنطینه بیماران مبتلا به ویروس کرونا، سازماندهی ۱۵ اکیپ های مکانیزه ومجهز به لوازم ووسایل ضدعفونی کننده با هماهنگی ستادهای محلی واعزام این گروها به شهرهای اردکان، عقدا، میبد، بهاباد  و روستاهای مجاور برای ضد عفونی کردن اماکن عمومی همراه با دهها دستگاه تانکر،آمبولانس وماشین آلات مجهز به وسایل ضدعفونی کننده،  تهیه 25 تن موادضد عفونی کننده مایع وجامد، وده‌ها هزارعدد ماسک ودستکش وتوزیع آن بین شهروندان وپاکسازی اماکن عمومی اقدام کرده و شرکت چادرملو متعهد به مسوولیت های اجتماعی است.
📍رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد: 
🔹شناسایی ۹۰۰ محدوده معدنی امیدبخش
خداداد غریب‌پور با بیان اینکه در راستای اقدامات ایمیدرو و شرکت‌های تابعه در حوزه اکتشاف، تاکنون ۹۰۰ محدوده امیدبخش معدنی شناسایی شده است، گفت: میزان سرمایه گذاری صورت گرفته ایمیدرو در بخش اکتشاف از سال ۹۲ تاکنون به بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
خداداد غریب پور افزود: از سال ۹۲ تاکنون حدود ۷۰۰ هزار کیلومتر مربع فعالیت اکتشافی توسط ایمیدرو و شرکت های زیرمجموعه انجام شده که بیش از ۴۰۰ هزار کیلومتر مربع از این وسعت، طی دو سال گذشته انجام شده است.
وی گفت: همچنین ۵۰ هزار کیلومتر از ۷۰۰ هزار کیلومتر عملیات اکتشاف، توسط کنسرسیومی از شرکت های خصوصی انجام شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: از محدوده های جدید ۲۸۰ مورد در اختیار ایمیدرو است و بقیه پهنه ها (پس از یکسال) برای واگذاری به بخش خصوصی در اختیار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها قرار گرفته است. وی گفت: از ۲۸۰ محدوده در اختیار ایمیدرو تاکنون ۸۰ پروانه اکتشاف صادر شده است. از این ۸۰ پروانه، ۱۲ مورد به گواهی کشف تبدیل شده و به بخش خصوصی واگذار شده است.
غریب پور اعلام کرد: تاکنون ۴۶۰ هزار کیلومتر مربع از پهنه ها آزاد شده و ۶۶ هزار کیلومتر مربع (از این پهنه ها ) در سال جاری به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی در خصوص میزان سرمایه گذاری انجام شده در حوزه اکتشاف توسط این سازمان، گفت: در حوزه اکتشاف ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط ایمیدرو از سال ۹۳ تاکنون انجام شده است.


نمایش ساده


مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0