به گزارش بیرونیت، عباس نعیمی که به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه پایش اقدامات طرح تجهیز معدن و احداث کارخانه های معدن سرب و روی مهدی آباد سخن می گفت، تصریح کرد: این کارخانه در این فاز دارای 26 سلول جدایش سرب و روی است.
عضو هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه مجتمع مهدی آباد، بزرگ ترین آسیا صنعت سرب و روی ایران را در اختیار خواهد داشت، گفت: اخیرا اجرای عملیات فونداسیون بخش آسیا فاز یک نیز آغاز شده است.
وی میزان کل حجم بتن ریزی فاز یک را 20هزار مترمکعب اعلام کرد و گفت: تاکنون 8هزار متر معکب بتن ریزی انجام شده است.
این عضو هیات عامل ایمیدرو درباره امکانات زیربنایی طرح گفت: خط انتقال آب این مجتمع ( از یزد) به طول 100 کیلومتر خواهد بود که تاکنون عملیات لوله گذاری 92کیلومتر آن انجام شده است. وی یادآور شد: در حال حاضر اجرای مخازن ابتدا و انتهای خط انتقال آب در دستور کار قرار دارد.
نعیمی همچنین درباره بخش برق کارخانه نیز اظهار داشت: کل سه فاز (احداث کارخانه های فرآوری) به 80مگاوات برق نیاز دارد که 25مگاوات آن باید در فاز اول تامین شود. وی در ادامه گفت: ترانس کارخانه فراوری نیز توسط سازنده داخلی، در حال ساخت است.
در این جلسه امین صفری مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد، نیز گزارشی از جزئیات اجرای برنامه فاز یک در بخش های زیربنایی، بتن ریزی، ساخت و نصب تجهیزات و همچنین فعالیت در معدن ارایه شد. به گفته صفری، در بخش معدن نیز تاکنون 71 میلیون تن باطله برداری انجام شده و تنها یک پله دیگر تا دستیابی به خاک سولفیدی باقی مانده است.
"فاز نخست کارخانه فراوری روی" مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد طبق پیش بینی ها در سال 1400 راه اندازی خواهد شد. ظرفیت فاز نخست، تولید 200هزار تن کنسانتره سولفیدی روی است.
مطالب مرتبط