به گزارش معدن نامه، دوازدهمین نمایشگاه بین المللی معدن به همت خانه معدن ایران وسازمان نظام مهندسی معدن که از شنبه پانزدهم آبان ماه به مدت چهارروز درمحل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران در جریان بود پایان یافت.
براساس این گزارش، بیش از 310 شرکت داخلی و خارجی دراین نمایشگاه آخرین دستاوردهای خود در اکتشاف و استخراج و فن آوری مواد معدنی به نمایش گذاشتن تازمینه ی لازم برای نوسازی معادن ایران ایجاد شود.
محمدرضا بهرامن رییس خانه معدن ایران در اختتامیه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی معدن و صنایع معدنی با اشاره به تاثیر معدن در اقتصاد کشور، گفت: معدن و صنایع معدنی از دیرباز به عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار در اقتصاد کشورهایی که دارای این ظرفیت هستند، محسوب می شود. ایران با توجه به ساختارهای زمین شناسی یکی از کشورهای غنی از نظر ذخایر معدنی و تنوع آنها در این منطقه مطرح بوده است.
زبان مشترک ما، زبان معدن است
به گزارش معدن نامه، نماینده موسسه جی.آی.زی آلمان در مراسم اختتامیه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی معدن بیان کرد: دلیل حضور تعداد زیاد مهمانان خارجی در چهارمین کنگره بین المللی معدن، همکاری دبیرنامه علمی و اجرایی کنفرانس با شرکت ماست.
او اظهار کرد: من زمین شناس نیستم و اطلاعات تخصصی زیادی در این زمینه ندارم اما این رویداد بسیار برای من جذاب و قابل توجه بود. به عقیده من زبان مشترک همه ی ما زبان انگلیسی، آلمانی یا فارسی نیست. زبان مشترک ما، زمین شناسی و معدن است؛ هدف از این گردهمایی، تدبیر راه حلی منطقی و کارآمد می باشد. همه ی ما نیازمند مواد معدنی هستیم ولی باید اثرات زیست محیطی را نیز در نظر گرفت.
وی در ادامه با تشکر از دکتر علی اصغر خدایاری، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران،دکتر بهرامن رئیس خانه معدن ایران و دکتر اصغری از دانشگاه تهران برای تلاش بی وقفه در برگزاری این گردهمایی، از حضور بازدیدکنندگان از کشورهای افغانستان، ترکیه، آلمان و چین قدردانی کرد.
وی تأکید کرد: این گردهمایی تنها با هدف توسعه ی صنعت معدن ایران منعقد نشده است، بلکه با در نظر گرفتن منابع غنی معدنی این کشور و همچنین کشور افغانستان به دنبال راهبرد و استراتژی مناسب برای تلفیق ثروت دو کشور و کمک به کشور افغانستان نیز هستیم. به علاوه، قصد داریم صنعت معدن کشور ایران را به دنیا معرفی کنیم.
منبع: معدن نامه
منبع: معدن نامه
مطالب مرتبط