جعفر سرقینی گفت: این وزارتخانه به تعهداتی و توافق هایی که با تولیدکنندگان سیمان و فعالان این بخش داشته عملکرده و خواهد کرد و او امیدوار است باتوجه به تشکل کمیته ریسدگی به چالش های صنعت سیمان و مذاکراتی که صورت گرفته، مشکلات این صنعت حل شود.
او افزود: تمام توافقات ما با تولیدکنندگان صنعت سیمان که پیش از این داشته ایم اجرایی شده و یا در حال انجام است؛ در مورد صادارت به نتیجه رسیدیم که چه شرکت هایی صادر کنند باشند و این موضوع را ابلاغ شده. در خصوص فروش اعتباری به پروژه های مسکن و شهرسازی هماهنگی ها صورت گرفته است و همچنین در ارتباط با استفاده از سیمان در پروژه های راه سازی هم کارها در حال انجام است و اتفاق های مهم و مثبتی در این حوزه رخ داده است.
سرقینی درباره نتیجه جلسه کمیته رسیدگی به چالش های صنعت سیمان که حدود 10 روز پیش با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت محمدرضا نعمت زاده برگزار شد و توافقات این جلسه گفت: در این جلسه بیشتر روی پروژه های راه سازی و ساختمان سازی بحث شد و این که وزارت راه و شهرسازی چه کمکی و کارهایی می تواند انجام دهد برای اینکه مصرف بیشتر سیمان در کشور افزایش پیدا کند و تقاضا تحریک شود، از جمله دستور العمل های استفاده از ترویج بیشتر اسکلت های بتنی و ترویج بیشتر جاده های بتنی در این زمینه مطرح شد که می تواند نتایج خوبی به همراه داشته باشد.
معاون وزیر درباره اینکه این اقدامات چقدر در افزایش مصرف می تواند تاثیر داشته باشد، گفت: اگر ما به کمک این روش ها بتوانیم تحریک تقاضا را به همراه داشته باشیم و به وجود بیاوریم و می توانیم مصرف سیمان را در کشور افزایش دهیم و حداقل روی 3 تا 4 میلیون تن مصرف بیشتر در این بخش ها امیدوار باشیم.
او درباره بهره مالکانه و مشکلات صاحبان معادن هم گفت: بهره مالکانه در قانون آمده است و کسانی که قرارداد با ایمیدرو دارند دیگر بهره مالکانه نمی دهند، الان عملا اگر گل گهر و چادرملو مثل سال گذشته قراردادشان را ببندند دیگر شرکت معدنی نیستند که مشمول حق انتفاع شوند.
منبع: سایت اتاق تهران
مطالب مرتبط