به گزارش بیرونیت، خداداد غریب پور در نشست پایش فعالیت های معدنی ایمیدرو در خراسان رضوی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن بخش مرکزی، شمالی و شرق کشور در کمربند مس، شرکت ملی مس اجرای مطالعات اکتشافی به وسعت 63 هزار کیلومتر مربع را اجرایی کرده است.
وی افزود: طبق اعلام همکاران شرکت مس، ارائه درخواست صدور پروانه اکتشاف 35 محدوده مستعد معدنی (1357کیلومتر مربع) برای انجام مطالعات تفصیلی و نیز معرفی 69 محدوده مستعد معدنی (882 کیلومترمربع) برای واگذاری به واجدان شرایط، به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان های کرمان، جنوب کرمان و آذربایجان شرقی صورت گرفته است.
اتمام فاز پی جویی، زودتر از زمان برنامه ریزی
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه پهنه 20 هزار کیلومتر مربعی کاشمر و بجستان به عنوان بخشی از کمربند مس به شمار می رود، گفت: فاز شناسایی و پی جویی این پهنه به رغم وسعت زیاد و برنامه ریزی یک ساله، با رعایت کیفیت ارائه خدمات، طی 9 ماه به اتمام می رسد.
وی ادامه داد: تا پایان شهریور، 10 محدوده مستعد معدنی معرفی و پس از صدور پروانه اکتشاف برای این پهنه، شرکت مس وارد مرحله جذب سرمایه گذار خواهد شد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهمترین کریدور رفع مشکلات کشور
جواد نیک بین، نماینده کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در این نشست با بیان اینکه مهمترین کریدور رفع مشکلات کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: ایجاد رفاه برای مردم از طریق این وزارتخانه میسر است و باید سهم این حوزه در اقتصاد، توسعه یابد.
وی ادامه داد: توسعه بخش معدن، یکی از مهمترین بخش هاست که با ایجاد ارزش افزوده در مواد معدنی، می توانیم برای کشور درآمدزایی کنیم.
وی ادامه داد: رابطه صنعت و علم همچون کشورهای خارجی، باید به صورت مستقیم باشد تا با ورود افراد متخصص، کارآمدی ها بیشتر شود و سرمایه ها هدر نرود.
در این نشست، پتانسیل های معدنی مطرح شده از سوی کارگروه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس در منطقه خراسان رضوی مورد بررسی قرار گرفت.
در نشست مذکور، حمید رضا مس فروش، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، اردشیر سعد محمدی، مدیرعامل شرکت صنایع ملی مس، سیدرضا عظیمی، مجری و دبیر کارگروه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک، علی اصغر زاده، مدیر اکتشاف ایمیدرو، حسام مقدم علی، معاون بهره برداری و اکتشاف ایمپاسکو حضور داشتند.
مطالب مرتبط