به گزارش بیرونیت، حسین مدرس خیابانی گفته است: در گام نخست مقرر شد شرکت هپکو به ایمیدرو واگذار شود و با توجه به اینکه هپکو به لحاظ سهامداری مربوط به وزارت رفاه، کار و امور اجتماعی است در نهایت به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد.
وی گفت: اطمینان داشته باشید برنامه هایی که وزارت صنعت، معدن و تجارت برای رونق و شکوفایی هپکو در مدل واگذاری به این وزارتخانه داشت، در حال حاضر نیز خواهد داشت.
سرپرست وزارت صنعت، معدن وتجارت با بیان اینکه هپکو جزو سرمایه های کشور است، ادامه داد: توافق نامه ساخت و تعمیرات ۷۰۰ دستگاه ماشین آلات در هپکو مورد توجه است.
مدرس خیابانی اظهار داشت: ثبت سفارش ماشین آلات خارجی که هپکو ظرفیت ساخت آن را دارد، بسته خواهد شد.
وی افزود: درخواستی در دولت مطرح شده است که حضور شرکت هپکو در معاملات، مناقصات و مزایدات مشمول تشریفات مناقصه ای نشود تا هپکو به جایگاه اصلی خود باز شود.
مدرس خیابانی تاکید کرد: اهلیت و نظارت بر روند امور تولید بعد از واگذاری، برای این وزارتخانه مهم است.
بازدهی سرمایه گذاری در فولاد مبارکه بیش از طلا و دلار
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مجمع عمومی گفت: در مقایسه شش ماه میزان بازدهی سرمایه گذاری در شرکت فولاد مبارکه با سایر بازارها نشان می دهد که سرمایه گذاری در طلا ۸۶ درصد و در دلار ۴۵ درصد بازدهی داشته اما در فولاد مبارکه بیش از ۳۰۰ درصد بوده است.
مجمع عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان روز ۱۴ مرداد ماه به صورت مجازی برگزار شد. مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مجمع عمومی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در کوتاه مدت در فولاد مبارکه بسیار سودآور تر از طلا و دلار بوده است، گفت: در مقایسه شش ماه میزان بازدهی سرمایه گذاری در شرکت فولاد مبارکه با سایر بازارها نشان می دهد که سرمایه گذاری در طلا ۸۶ درصد و در دلار ۴۵ درصد بازدهی داشته اما در فولاد مبارکه بیش از ۳۰۰ درصد بوده است.
حمیدرضا عظیمیان با بیان اینکه درآمد عملیاتی شرکت فولاد مبارکه در سال ۹۹ افزایش قابل ملاحظه ای داشته است، تصریح کرد: در سال ۹۸ میزان درآمد مالیاتی شرکت ۹۵.۹۴۶ میلیارد ریال بوده که در سه ماهه امسال به ۱۲۶.۶۸۵ میلیارد ریال رسیده که رشدی ۳۲ درصدی بوده است و سود خالص شرکت از ۳۷.۶۵۳ میلیارد ریال به ۳۹.۱۰۹ میلیارد ریال رسیده که رشدی ۴ درصدی داشته است. از این رو سود نقدی ۱۸۷ ریالی به ازای هر سهم در سه ماهه اول ۹۹ در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مجمع عمومی با تاکید بر اینکه میزان تولید در سه ماهه امسال ۲ میلیون و ۳۱ هزار تن بوده است، گفت: در این بازه زمانی میزان فروش شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته و از یک میلیون و ۹۵۳ هزار تن به ۲ میلیون و ۲۲ هزار تن رسیده است.
او با نگاهی به چالش های موجود در صنعت فولاد گفت: در شرایط کنونی به دلیل تعدد مراجعه تصمیم گیری التهاب های در بازار ایجاد شده است، همچنین مشکلاتی در تامین مواد اولیه وجود دارد در سال ۹۸ حدود ۸ میلیون تن کنسانتره خریداری کرده ایم و همچنین به دلیل اینکه به اندازه کافی مواد اولیه به دست ما نرسیده مجبور بوده ایم گندله از بازار بخریم در حالی که از بزرگترین تولیدکنندگان این محصولات هستیم.
مطالب مرتبط