• گروه مطلب:| گزارش| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:17472
  • زمان انتشار:پنجشنبه 2 مرداد 1399-12:21
  • کاربر:
با همه‌گیری کووید-۱۹ رقم خورد:

درمجموع، ۸.۸۴ میلیارد دلار از درآمد معدنکاری در معرض خطر طبقه بندی شده است. نتایج نشان می‌دهند که پرو، شیلی و مکزیک از نظر ارزش تولیدات، بیشترین آسیب را متحمل شده است. شدیدترین آسیب‌های عملیاتی نیز مربوط به بخش فلزات گران‌بها می‌شود.
تحمیل ضرر ۸.۸ میلیارد دلاری به معادن جهان توسط کرونا

به گزارش بیرونیت به نقل از ماینینگ، کووید-۱۹، صنعت معدنکاری را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار داده است. زیرا تعطیلی‌ها و محدودیت‌های سفر، شرکت‌ها را به توقف یا کوچک کردن مقیاس عملیات‌ها و تعلیق کار بر روی پروژه‌ها وادار کرده است. این در حالی است که برنامه‌های بازگشایی مجدد توسط موج‌های جدید شیوع، مختل شده‌اند.


بازار شرکت اس اند پی گلوبال، در گزارشی جدید تأثیر بسته شدن معادن و تاخیر در پروژه‌ها را بررسی کرده است و نتایج نشان می‌دهند که آمریکای لاتین از نظر ارزش تولیدات، بیشترین آسیب را متحمل شده است.


درمجموع، ۸.۸۴ میلیارد دلار از درآمد معدنکاری در معرض خطر طبقه بندی شده است و اس اند پی تا تاریخ ۲۵ ژوئن (۵ تیر ماه)، اختلالات وارده بر ۲۷۵ سایت معدنی در ۳۶ کشور جهان را شناسایی کرده است.

پرو، شیلی و مکزیک بیشترین آسیب را متحمل شده‌اند


جای تعجب نیست که درآمدهای معادن مس و فلزات پایه با ۴.۳ میلیارد دلار و ۵۵ پروژه که در معرض خطر هستند، بخش عمده تولیدات ریسکی معادن دنیا را تشکیل می‌دهند.


بر اساس درآمد، پرو سهمی نزدیک به یک چهارم از این مجموع دارد. عملیات مس در مقیاس بزرگ این کشور از جمله آنتامینا، کرو وردا و لاس بامباس، تحت تأثیر قرنطینه‌های موقتی قرار گرفته‌اند.


ده عملیات مس در معرض خطر در شیلی از جمله معدن عظیم لوس پلامبرس که درآمد حاصل از تولید آن نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار است و معادن اصلی کودلکو ۱.۱ میلیارد دلار زیان برآورد کرده‌اند.


۱۵ عملیات طلا و ۱۳ عملیات نقره مکزیک، با درآمد بیش از یک میلیارد دلار در معرض خطر به معنای این است که این سه کشور با هم تقریباً نیمی از درآمد در معرض خطر جهان را تشکیل می دهند.

رکود آفریقای جنوبی


آفریقای جنوبی با ۵۵ پروژه در معرض خطر، از جمله معدن سنگ آهن عظیم سیشن و ۲۱ معدن طلا و ۱۶ معدن پلاتین در کل سهمی یک میلیارد دلاری از ضرر درآمدی ناشی از کووید- ۱۹ دارد. از طرفی، درآمد معدنکاری جمهوری دموکراتیک کنگو به هیچ وجه تحت تأثیر این بیماری قرار نگرفته است.

۱۲۲ پروژه فلزات گرانبها در معرض خطر است


شدیدترین آسیب‌های عملیاتی مربوط به بخش فلزات گران‌بها می‌شود. تعداد معادن طلای در معرض خطر در کل ۱۱۱ معدن است و پس از آن نقره با ۱۰۱ معدن و پلاتین با ۱۶ پروژه قرار دارد. ۳.۴ میلیارد دلار از آسیب‌های درآمدی معادن به فلزات گرانبها مربوط می‌شود.


این بیماری تأثیر نسبتاً قابل توجهی در معادن اورانیوم داشته است و ۲۴ پروژه با درآمد ۴۹۵ میلیون دلاری در معرض خطر هستند.

 

 



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0