این در حالی است که بخشهایی از این پروژه از جمله ماشین ریختهگری شماره 5 و مگا مدول های احیا مستقیم این پروژه عظیم طی سنوات قبل احداث و در مدار تولید قرار گرفته بود ولی حلقهی آخر که از قضا مهمترین حلقه این توسعه عظیم به شمار میرفت همچنان معطل مانده بود، که امروز خوشبختانه شاهد عملیات کلنگ زنی آن بودیم.
وی با بیان این که در حال حاضر ظرفیت تولید فولاد خام فولاد مبارکه 7.2 میلیون تن است، تاکید کرد: ظرفیت اسمی خط نورد گرم شماره یک فولاد مبارکه4.2 میلیون تن است که با تمام ظرفیت خروجی آن 5.2 میلیون تن است این بدان معنی است که نه تنها بخشی از ظرفیت فولاد خام برای عملیات نورد معطل مانده است، بلکه با اکتفا به خط نورد شماره یک در تولید بسیاری از ورق های خاص در کشور ناتوان مانده و به ناچار از محل واردات تامین مینمائیم.
مدیر عامل فولاد مبارکه ادامه داد: با به بهره برداری رسیدن خط نوردگرم شماره 2 ظرفیت نورد این شرکت به 9 میلیون تن افزایش خواهد یافت و به طور کلی تمامی نیاز کشور به انواع ورق های فولادی به ویژه ورق های خاص و وارداتی در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، لوازم خانگی و خودروسازی برطرف خواهد شد. و مشکلات پیرامون محدودیت ورق در کشور نیز به طور کلی مرتفع خواهد شد.
مطالب مرتبط