به گزارش بیرونیت به نقل از ماینینگ تکنولوژی، به گفته رئیس انجمن معدنکاری زغال سنگ اندونزی، همهگیری کووید-۱۹ میتواند تقاضای جهانی برای زغال سنگ حمل شده توسط دریا را تا بیش از ۱۰ درصد کاهش دهد.
وی خاطرنشان کرد که تقاضای جهانی میتواند به ۸۹۵ میلیون تن کاهش پیدا کند، که این مقدار ۸۵ میلیون تن از پیشبینی اولیه و ۱۰ درصد از تقاضای جهانی ثبت شده در سال ۲۰۱۹ پایینتر است. این روند به برخی از بزرگترین مصرفکنندگان زغال جهان ضربه سختی زده است به گونهای که تقاضای هند تا حدود ۴۰ میلیون تن سقوط کرده است و در چین و کره جنوبی کاهش ۱۰ میلیون تنی داشته است.
تهدید اقتصادی ناشی از اقدامات طولانی مدت تعطیلیها نگرانی ویژهای ایجاد کرده است، زیرا بسیاری از بزرگترین تولیدکنندگان زغال سنگ در جهان جزو بدترین متضرران این پاندمی هستند.
آمارها نشان میدهند که در سال ۲۰۱۸ چین در تولید زغال سنگ در جهان پیشرو بوده است، با تولید ۱۸۲۸.۸ میلیون تن زغال سنگ، ۴۶.۷ درصد از کل تولید زغال سنگ جهان را به خود اختصاص داده است. آخرین آمارها حاکی از آن است که چین هجدهمین کشور در جهان از نظر تعداد موارد کووید-۱۹ با بیش از ۸۰ هزار مورد است.
به همین ترتیب، ایالات متحده نیز با قریب به دو میلیون شهروند تحت تاثیر این بیماری، درگیر این پاندمی است. این در حالی است که در سال ۲۰۱۸ با ۳۶۴.۵ میلیون تن تولید، دومین کشور بزرگ تولید کننده زغال سنگ بعد از چین بوده است.
جای تعجب نیست که کشورهایی با نیروی کار صنعتی در مقیاس بزرگ، که انتظار میرود تعداد زیادی از کارمندان در فضاهای تنگ یا محصور مانند معادن کار کنند، از جمله کشورهایی هستند که بیشترین موارد کووید-۱۹ را دارند، اگرچه تأثیرات کرونا بر زغال سنگ چین و آمریکا در سراسر جهان تاثیر خواهد گذاشت.
اندونزی تنها ۳۴ هزار مورد کووید-۱۹ را گزارش کرده است. اما به واسطه کاهش قیمت جهانی، صنعت زغال این کشور نیز دچار آشفتگی شده است و نیمی از معادن زغال سنگ این کشور اکنون خسارت دیدهاند.
وزارت انرژی این کشور در ماه ژوئن قیمت مرجع خود را برای زغال سنگ ۵۲.۹۸ دلار در هر تن تعیین کرده است، که از ابتدای سال ۳۵ درصد کاهش داشته و سؤالاتی در مورد ثبات بلند مدت این بخش به وجود آورده است.
مطالب مرتبط