• گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:15936
  • زمان انتشار:سه شنبه 13 خرداد 1399-15:15
  • کاربر:
صبانور به ازای هر سهم در میان سهامداران خود ۱۲۱ تومان تقسیم کرد

مجمع سالیانه شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور روز گذشته برگزار و سهامداران با تقسیم ۱۲۱ تومان سود به ازای هر موافقت کردند.
۵ چالش صبانور در معدنکاری

به گزارش بیرونیت، در ابتدا قائمی راد نماینده رسمی شرکت توسعه معادن فلزات و رئیس مجمع صبانور در این جلسه گفت: ۹۱ درصد سهامداران به صورت حضوری و آنلاین در مجمع حضور دارند.

وی تاکید کرد: به دلیل شرایط کرونا جلسه را با سرعت بیشتری پیش خواهیم برد.

در ادامه کلانتری، مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور گفت: شرکت صبانور در سال ۷۶ تاسیس شد و در حال حاضر این شرکت جز ۱۰ شرکت برتر بورس است. در سال ۹۸ سرمایه شرکت حدود ۳ هزار میلیارد ریال بوده است و این شرکت در ۳ معدن به بهره برداری می پردازد.

کلانتری افزود: در ۳ معدن این شرکت ۸۰ میلیون تن ذخیره قطعی و ۷۰ میلیون تن ذخیره احتمالی سنگ آهن وجود دارد. در سال ۲۰۰۸ به دلیل بحران جهانی با کاهش قیمت سنگ آهن مواجه بودیم. از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ به دلیل سیاست های چین نیز کاهش قیمت سنگ آهن را داشتیم.
 کلانتری ادامه داد: قیمت داخلی سنگ آهن بر اساس شمش خوزستان است. در سال ۹۸ تولید سنگ آهن این شرکت ۱۶ درصد رشد داشته است. در محصولات ۳۵ درصد در مقدار و ۱۰۰ درصد در مبلغ فروش رشد داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: افزایش سود خالص نسبت به سال گذشته برابر با ۲۴۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در مجمع عادی سالیانه شرکت مطرح کرد:
شرکت صبانور در سال ۷۶ تاسیس شد و در حال حاضر این شرکت جز ۱۰ شرکت برتر بورس است. در سال ۹۸ سرمایه شرکت حدود ۳ هزار میلیارد ریال بوده است و این شرکت در ۳ معدن به بهره برداری می پردازد.

کلانتری افزود: در ۳ معدن این شرکت ۸۰ میلیون تن ذخیره قطعی و ۷۰ میلیون تن ذخیره احتمالی سنگ آهن وجود دارد. در سال ۲۰۰۸ به دلیل بحران جهانی با کاهش قیمت سنگ آهن مواجه بودیم. از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ به دلیل سیاست های چین نیز کاهش قیمت سنگ آهن را داشتیم قیمت داخلی سنگ آهن بر اساس شمش خوزستان است.

کلانتری ادامه داد: در سال ۹۸ تولید سنگ آهن این شرکت ۱۶ درصد رشد داشته است. در محصولات ۳۵ درصد در مقدار و ۱۰۰ درصد در مبلغ فروش رشد داشته‌ایم و افزایش سود خالص نسبت به سال گذشته برابر با ۲۴۴ درصد بوده است.

او تاکید کرد: کمبود آب، مشکلات نقدینگی، معارضین محلی، مشکلات مربوط به سد باطله و مشکلات مالیاتی از جمله چالش‌ها و مشکلات ما است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0