وی اضافه کرد: ارز حاصل از هر بخش زنجیره فولاد متعلق به کل زنجیره است و برای بقای زنجیره ضرورت دارد تامین ارز مورد نیاز تمام بخش ها مورد توجه قرار گیرد.
به گفته اسماعیلی، مهمترین بازار مصرف فولاد، داخل کشور است و توانمندی این موضوع توسط تولید کنندگان وجود دارد و در حقیقت در کشورمان قابلیت های بالایی وجود دارد.
وی پیرامون قیمت گذاری در زنجیره فولاد گفت: بهره گیری از دیدگاه مجامع و انجمن ها به کار گرفته شده و راهکارهایی پیشنهاد شده، نخست اینکه خودشان در بخش های مختلف زنجیره به یک توافق کلی برسند و چنانچه با ضوابط و چارچوب های قانونی وزارت صنعت تطبیق داشته باشد، حمایت خواهد شد.
اسماعیلی در ارتباط با دومین روش هم توضیح داد: مجموعه گزینه هایی را تشکل های ذیربط پیشنهاد دهند، تا با نظر کارشناسان بهترین گزینه انتخاب و اجرا شود.
وی آخرین روش را پس از به نتیجه نرسیدن روش های یاد شده، از موضع دولت، تعیین تکلیف لازم صورت خواهد گرفت.
معاون وزیر صنعت اضافه کرد: توزیع سود به شکل متوازن و عادلانه بین بخش های مختلف مورد تاکید است و این مهم شرط بقا تمام بخش های این زنجیره محسوب می شود.
وی این راهم گفت: نگاه کلان نگر بخش خصوصی نسبت به صنعت مورد استقبال قرار می گیرد و از جامعیت بسیار خوبی هم برخوردار است.
بنابراین گزارش، عزیزالله عصاری مدیرعامل هلدینگ توسعه معادن و فلزات در این نشست گفت: امسال دشواریهای خود را از نظر تولید و شرایط اقتصادی، کشور دارد و این مجموعه کوشیده است، برای تحقق بخشیدن شعار جهش تولید، تمهیدات و راهکارهای مناسبی را به کار گیرد تا منافع حداکثری سهامداران حفظ شود.
بنابراین گزارش، مدیران عامل شرکت های گل گهر، چادرملو، گهر زمین، فولاد ارفع، صبا نور، پایا و پامیدکو پیرامون مسایل حوزه عملکردی و چالش های پیش رو در این جلسه مطالب خود را بیان کردند.
منبع: ایرنا