به گزارش بیرونیت، ابراهیم جمیلی در در نشست خبری سه شرکت صبانور،گروه زرین و هلدینگ معادن و فلزات باتوجه به خبر خوب سرمایهگذاری در صنعت سرب و روی توسط سه شرکت بزرگ صبانور، گروه زرین و معادن وفلزات گفت: قصد داریم این کار را انجام دهیم و در عمل هم ثابت کردیم. با همکاری شرکت صبانور، شرکت توسعه معادن زرین صبا را تاسیس کردیم و تیمی از بهترین متخصص ها کنار هم گرد آمدند که شامل طراحین هستند و با افتخار تمام اعلام میکنم می توانیم بزرگترین مجتمع سرب و روی در کشور را طراحی کنیم.
وی در ادامه گفت: در کنار شرکت زرین صبا، تیمی از اساتید برتر دانشگاهها وجود دارد و عملا به ارتباط صنعت و دانشگاه کمک میکند تا عملیاتی شود. همچنین در کنار تیم دانشگاهی، تیمی از شرکتهای دانش بنیان که در ارتباط با معدن و صنایع معدنی فعال هستند، حضور داشته که اعضای آن از بنیاد نخبگان است.
جمیلی با ابراز امیدواری از اجرایی شدن این طرح ملی، گفت: قول میدهیم سال آینده در چنین روزی (6بهمن 99) اولین گزارش پیشرفت پروژه را خواهیم داد و در کنار تولید به مسوولیت های اجتماعی نیز فکر خواهیم کرد. در این مجتمع قطعا از نیروهای بومی استفاده خواهد شد و درآینده دانشجویان این منطقه تحت پوشش قرار خواهند تا بتوانند نیازهای صنعتی مجتمع را برطرف کنند.
مدیرعامل گروه صنعتی معدنی زرین افزود: مجتمعی که قرار است احداث شود، 300هزار تن کنسانتره سرب و روی را در سه فاز تولید خواهد کرد؛ فاز اول 50هزار تن، فاز دوم 150هزار تن و فاز سوم 300هزار تن. همچنین تولید 30هزار تن شمش روی در 3فاز؛ 5هزارتن فاز اول،10هزارتن فاز دوم و برای فاز سوم منتظر نتایج خاک معدنی منطقه میمانیم که اگر جوابگو باشد، 30هزار تن میتواند افزایش پیدا کند.
وی بیان داشت: همزمان با این پروژه، کارخانه تولید شمش سرب نیز تاسیس خواهد شد که در فاز اول 10هزار تن و فاز دوم 5 هزار تن پیشبینی شده است که علی الاصول 50هزار تن پیش بینی کنسانتره سرب با عیار بالای 50درصد شده است.
جمیلی مطرح کرد: پیش بینی شده است که در این طرح چیزی حدود 2هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شود و برای هزار نفر اشتغالزایی صورت گیرد که اگر قرار بود خارجیها در این موضوع سرمایهگذاری کنند قطعا این میزان سرمایهگذاری سه برابر میشد.
وی به بومی سازی در این پروژه اشاره کرد و گفت: به غیر از قطعات حساس الکترونیکی،کنترلی و آزمایشگاهی تمام ماشین آلات به صورت بومی خواهد بود، یعنی ماشین آلاتی که قبلا وارد شده، مهندسی معکوس میشود که هم باعث اشتغالزایی مجدد و مانع خروج ارز از کشور خواهد شد و گردش ریالی خواهد بود.
مدیرعامل گروه زرین در پایان از نگاه تولیدی مدیرعامل ومعادن قدردانی کرد و گفت: همه باید تلاش کنیم تا این وعده محقق و عملیاتی شود و در ادامه اینکار به حمایت رسانهها نیاز داریم تا باعث شوند صنایع داخلی رشد کرده و فرهنگ بومی سازی در کشور جز ارزش ها محسوب شود.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست