به گزارش بیرونیت، وی به سوال اصلی سهامداران از هلدینگ مبنی بر این اینکه چرا «ومعادن» فقط در کانی آهن سرمایه گذاری کرده است، گفت: شرکت معادن و فلزات در کانی مس نیز به میزان 5 درصد سرمایهگذاری کرده که خیلی کم است و باید بیشتر شود. وی انتظارات سهامداران را بالا و منطقی دانست که بر این اساس، مطالعاتی را شروع کردیم که به سمت سرمایهگذاری در سرب و روی رفتیم چرا که این دو فلز بسیار استراتژیک است و در دنیا تقاضا از تولید آن پیشی گرفته که در ایران نیز ذخایر خوبی در این حوزه وجود دارد.
عصاری ادامه داد: تصمیم داریم قرار است دراین موضوع با تکنولوژیهای ویژه، بتوانیم از عیارهای پایین سرب و روی هم استفاده شود تا بتوانیم استفاده بهینه از ذخایر داشته باشیم. همانطور که می دانید 9درصد ذخایر سرب و روی دنیا در ایران است.
عصاری بیان داشت: «ومعادن» میتوانست این سرمایهگذاری را به تنهایی انجام دهد، یا یک کنسرسیوم تشکیل دهد و یا با یک شرکت کاملا خصوصی که در حوزه سرب و روی متخصص است مشارکت کند.که تصمیم بر این شد با گروه صنعتی زرین به دلیل تجارب بالا در صنعت سرب و روی مذاکراتی صورت گرفت که بیشتر مذاکرات را شرکت صبانور انجام داد.
مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات دلیل برگزاری این نشست در اتاق ایران این گونه بیان کرد: در قانون سه نوع شرکت وجود دارد؛ شرکت خصوصی، دولتی و تعاونی. با توجه به اینکه شرکت معادن و فلزات کاملا خصوصی است و به دلیل تحریفهاو دخالتهایی که صورت گرفته، به این شرکت خصولتی هم گفته میشود. به همین جهت برای این پروزه عظیم از یک شرکت کاملا خصوصی دعوت کردیم که با تخصص ویژه شرکت زرین وشرکتهای تابعه آن و همچنین اعتبار و سرمایه هلدینگ «ومعادن» این حرکت بزرگ یعنی ورود به سرب و روی در سطح کلان را انجام دادیم.
او در پایان افزود: با توجه به اینکه دو شرکت صبانور و هلدینگ معادن و فلزات بورسی هستند به محض فراهم شدن شرایط ، شرکت توسعه معادن زرین صبا هم بورسی خواهد شد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست