دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 شمسی /5/12/2025 5:01:27 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:80227
  • زمان انتشار:دوشنبه 22 ارديبهشت 1404-12:11
  • کاربر:
گزارش عملکرد پژوهش و فناوری ایمیدرو در سال ۱۴۰۳ اعلام شد؛

سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان طی سال گذشته، ۳۸ طرح پژوهشی و فناورانه را با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان عقد قرارداد کرده است که برخی از آنها در مراحل پایانی انعقاد قرارداد هستند.
قرارداد ۳۸ طرح پژوهشی و فناورانه ایمیدرو «منعقد شده» یا «در مرحله انعقاد»

به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، فرهاد فرشاد با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۲ هزار و ۴۸۹ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال برای حوزه پژوهش و فناوری هزینه کرده است.

وی افزود: از این میزان، یک هزار و ۸۶۵ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال برای طرح های پژوهشی و ۶۲۴ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال برای حمایت از همایش ها، برگزاری دوره های آموزشی (طرح فاجد و طرح گوهرسنگ)، اجرای فرآیند ارزیابی بهره وری، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و غیره، اختصاص داده شد.
سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری ایمیدرو خاطرنشان کرد: طرح های پژوهشی مذکور در زمینه پرعیارسازی باطله های معدنی، تولید گاز سنتزی برای نیروگاه برق، شبیه سازی و توسعه فناوری واقعیت مجازی جهت ارتقای سطح مهارت‌های ایمنی کارکنان معدن، امکان‌سنجی ایجاد نیروگاه حرارتی خورشیدی، طراحی سکوی جامع هوشمند مطالعات اکتشافی به همراه تلفیق هوشمند داده‌های اکتشافی و آموزش شبیه ساز اپراتورهای بیل مکانیکی است.

وی ادامه داد: از دیگر طرح های پژوهشی شامل سامانه ضد تصادف ماشین آلات معدنی، زیست بوم نوآوری و فن آوری، شبیه سازی فرآیند تولید گاز سنتز مورد نیاز واحد های احیای مستقیم آهن اسفنجی با استفاده از زغال سنگ، بررسی وضعیت تجارت گوهرسنگ ها و راهکارهای توسعه آن، توسعه دستگاه خردایش پالس الکتریکی فشارقوی ، ایجاد اَبر معدن و صنایع معدنی به منظور یکپارچه‌سازی زیرساخت داده‌های معدن و صنایع معدنی، شناسایی و اکتشاف هیدروژن زمین شناسی/طبیعی در ایران، توسعه فناوری تبدیل انواع سنگ آهن به مگنتیت با استفاده از روش بستر سیال(SMR) در مقیاس پایلوت، بازیابی ذرات نرمه و فوق نرمه فرآیند فلوتاسیون در مقیاس پایه و نیمه صنعتی ، امکان سنجی ایجاد پناه‌گاه‌های نجات در معادن زیرزمینی زغال سنگ و غیره است.

جزئیات قراردادهای پژوهشی
فرشاد با اشاره به جزئیات قراردادهای پژوهشی منعقد شده و در حال انعقاد ایمیدرو تصریح کرد: طی پارسال، انعقاد ۷ قرارداد پژوهشی توسط شرکت ملی فولاد ایران و ۶ طرح توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در راستای مصوبه تفویض فعالیت های ساتع انجام شد.
وی افزود: ۲۵ طرح پژوهشی و فناورانه نیز در ایمیدرو تصویب شدند که ۲۰ طرح عقد قرارداد شده اند و ۵ طرح نیز در مرحله عقد قرارداد هستند.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین