به گزارش بیرونیت، سیدعباس حسینی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت، بهعنوان رئیس ستاد گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با اشاره به تاکیدات مقاممعظم رهبری(مدظلهالعالی) بر ضرورت حمایت از بخش تولید و تقویت زیرساختهای اقتصادی کشور، گفت: براساس مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی، روز دهم تیرماه هر سالبهعنوان روز ملی صنعت و معدن در تقویم رسمی کشور ثبت شدهاست. این مناسبت هرساله در سطح ملی و استانی با مشارکت فعال دولت و بخشخصوصی برگزار میشود.
وی با اشاره به پیشینه این رویداد تصریح کرد: این مراسم از اواخر دولت ششم آغاز شده و در اکثر سالها با حضور روسایجمهور محترم برگزار شدهاست که نشاندهنده اهتمام دولت بهجایگاه صنعت و معدن و حمایت از فعالان این حوزه است.
حسینی با بیان اینکه هدف اصلی این مراسم تقدیر از تلاشهای بیوقفه و ارزشمند فعالان صنعت، معدن و تجارت کشور است، افزود: همچنین ایجاد همافزایی میان دولت و تشکلهای تخصصی و امیدآفرینی درمیان سرمایهگذاران و تولیدکنندگان از دیگر اهداف این روز است. روز ملی صنعت و معدن فرصتی مغتنم برای تکریم پیشگامان و زحمتکشان این حوزه حیاتی اقتصادی کشور است.
رئیس ستاد گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با تشریح روند برگزاری مراسم اظهار کرد: برای هماهنگی هرچه بهتر این رویداد، ستاد گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در وزارت صمت تشکیل شده و با همکاری ادارات کل استانی و بخشهای مختلف وزارتخانه، برنامهریزیهای اجرایی این مراسم از ماهها پیش آغاز شدهاست.
حسینی افزود: با اعلام فراخوان ملی، واحدهای تولیدی و صنعتی، طرحها و فعالان برتر در حوزههای مختلف شناسایی میشوند. در نهایت، ۵۰ واحد نمونه بهعنوان برگزیدگان ملی معرفی و در آیینی با حضور رئیسجمهور و مقامات عالیرتبه کشور مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
رئیس ستاد گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن با تاکید بر مشارکت گسترده خانواده بزرگ صنعت، معدن و تجارت کشور در این مراسم، گفت: این مشارکت نشانهای از همدلی و انسجام ملی است و با حضور نمایندگان تشکلها، تولیدکنندگان نمونه، مقامات قوا، نمایندگان مجلس، نهادهای اجرایی، نظارتی و اصحابرسانه برگزار میشود.
حسینی همچنین به دو برنامه ویژه که امسال برای نخستینبار اجرا خواهدشد، اشاره کرد و گفت: امسال جشنوارهای با عنوان فرهنگ و صنعت طراحی شدهاست تا روز ملی صنعت و معدن سال۱۴۰۴ را از سالهای گذشته متمایز کند. هدف از این جشنواره، ایجاد پیوند موثر میان حوزه فرهنگ و هنر با صنعت کشور و ترویج فرهنگ صنعتی درمیان اقشار مختلف جامعه است.
وی تاکید کرد: باور داریم که توسعه صنعتی پایدار بدون ارتباط منسجم با فرهنگ و هنر ممکن نیست و هنرهای تصویری میتوانند نقش پررنگی در تحول فرهنگی ایفا کنند.
حسینی در ادامه از دومین برنامه نوآورانه سالجاری خبر داد و گفت: در راستای ایفای نقش وزارت صمت در هدایت و حمایت از شرکتها برای حرکت در مسیر توسعه پایدار، چارچوب راهبری پایداری و مسوولیت اجتماعی شرکتها تدوین شدهاست. این سند با نگاه به نیازهای واقعی صنایع و تولیدیها و با رویکردی مسالهمحور، شرکتها را برای ایفای مسوولیت نسبت به ذینفعانشان توانمند خواهد ساخت.
در پایان، رئیس ستاد گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن گفت: این ستاد با تمام توان در حال برنامهریزی دقیق و هدفمند برای برگزاری شایسته این روز ملی است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست