شنبه 30 فروردين 1404 شمسی /4/19/2025 7:11:47 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:79747
  • زمان انتشار:چهارشنبه 27 فروردين 1404-16:30
  • کاربر:
در بازدید از مجتمع سرب و روی مهدی آباد اعلام شد:

رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: مجتمع سرب و روی مهدی آباد از بهترین مدل های خصوصی سازی معدن و صنایع معدنی در ایران است و ایمیدرو این الگو موفق را در ۷۰ مجتمع معدنی با هدف توسعه؛ پیاده سازی کرده است.
آقاجانلو: "مهدی آباد"، از بهترین مدل های خصوصی سازی معدن در ایران است

به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو؛ محمد آقاجانلو که امروز در نشست پایش وضعیت مجتمع سرب و روی مهدی آباد سخن می گفت؛ افزود: حدود ۱۰ سال پیش با همت و ایده دکتر مهدی کرباسیان رئیس اسبق هیات عامل ایمیدرو؛ مدلی برای توسعه در مهدی آباد کلید زده شد.

تقدیر از اقدامات سرمایه گذار

وی ضمن قدردانی از اقدامات سرمایه گذار معدن مهدی آباد؛ گفت: سرمایه گذاری در بخش معدن دارای ریسک های سنگینی است اما جای قدردانی دارد که سرمایه گذار این پروژه با تمام توان در حال اجرای برنامه ها است.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت؛ یزد را از استان های مناسب برای سرمایه گذاری خواند و گفت: منابع خدادادی استان و حمایتگری مردم یزد از امر دانش و سرمایه؛ موجب شده تا این استان جزو استان های پیشرو در بخش صنعت و معدن باشد.

آقاجانلو ابراز امیدواری کرد که مطابق با منویات مقام معظم رهبری و سیاست های برنامه هفتم پیشرفت؛ شاهد اجرای موفقیت آمیز پروژه ها همچون مهدی آباد باشیم و شعار جایگزینی معدن به جای نفت را تحقق بخشیم.

سرمایه گذاری ۳۸۵ میلیون دلاری در معدن "مهدی آباد"

در ادامه مدیر مجتمع سرب و روی و باریت مهدی آباد با بیان اینکه حدود ۷۶درصد ذخایر قابل برداشت سرب و روی کشور در مهدی آباد قرار دارد، گفت: این ذخایر حدود ۶۵ درصد فلز محتوی سرب و روی کشور است.

امید فلاح افزود: با توجه به این ظرفیت و با افزایش سرانه مصرف از طریق ایجاد و ارتقای صنایع پایین دستی با کیفیت صادراتی همچون محصولات گالوانیزه، باتری های سربی و... ارزش افزوده مناسبی را نصیب کشور خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۸۰ هزار متر حفاری اکتشافی در مهدی آباد انجام شده است؛ گفت: با توجه به اکتشافات تکمیلی نواحی غربی و جنوبی؛ نیاز به اکتشافات تکمیلی در نواحی شمالی و در زمینه کانی مس است.

فلاح ضمن اعلام اینکه فاز نخست مجتمع با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن کنسانتره در حال فعالیت است؛ عنوان کرد: با تکمیل سه فاز، ظرفیت تولید سالانه در معدن مهدی آباد، به ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی خواهد رسید.

وی ادامه داد: فاز نخست به تنهایی بزرگترین کارخانه تولید کنسانتره سرب و روی کشور و خاورمیانه است و با بهره برداری از تمام فازهای پروژه؛ سهم مهدی آباد از تولیدات جهانی روی؛ ۲ درصد خواهد بود.

فلاح اظهار داشت: تاکنون بدون در نظر گرفتن فاز سوم که در مرحله مطالعه است؛ بالغ بر ۳۸۵ میلیون دلار در مجتمع معدنی مهدی آباد سرمایه گذاری شده است.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین