به گزارش بیرونیت به نقل از روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشتفاتمعدنی کشور، دکتر علیرضا واعظی افزود: این رویداد نه تنها گواهی بر تعهد مستمر ما به پیشرفت علوم زمین در ایران است، بلکه تجلی قدرت تلاشهای جمعی ما در راستای فهم و حفاظت ازگنجینه های این آب و خاک و البته کره زمین است.
وی شعار این گردهمایی را « علوم زمین و هوش مصنوعی خلق ارزش اقتصادی و تحقق توسعه پایدار» دانست و اظهار کرد : این شعار بیانگر ضرورت تحول در نگرش و روشهای پژوهشهای زمین شناسی است. در دنیای امروز، مواجهه با چالش های پیچیده ای همچون تغییرات اقلیمی بحرانهای زیست محیطی و نیاز به بهره وری پایدار از منابع طبیعی، مستلزم به کارگیری فناوری های نوین و رویکردهای میان رشته ای است و این گردهمایی فرصتی است تا با تبادل دانش و تجربیات راهکارهای نوینی برای این چالش ها ارائه دهیم و نقش علوم زمین را در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور بیش از پیش تثبیت کنیم.
واعظی خطاب به محققان و صاحب نظران حاضر در این گردهمایی گفت: از همه شرکت کنندگان استدعا دارم تا در نظر داشته باشند که چگونه می توانیم فناوری های نوین و رویکردهای بین رشته ای را در مطالعات زمین شناسی خود ادغام کنیم؛ پیشرفت سریع فناوری ابزارهای قدرتمندی را به ما ارائه می دهد تا دادههای زمین شناسی را بهتر تحلیل کرده و روندهای آینده را پیش بینی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با پذیرش این نوآوری ها می توانیم کیفیت و کارایی پژوهشهای خود را بهبود بخشیم و در نهایت به نتایج بهتری برای جامعه و کشور دست یابیم.
دبیر اجرایی چهل و سومین کنگره علوم زمین یادآور شد: در حالی که به گذشته فکر میکنیم باید به آینده نیز نگاه کنیم جوانان و دانشجویان زمین شناسی و به طور عام فعالان حوزه علوم زمین به عنوان صاحبان آینده این سرزمین، مالکان ایده های جدید و دیدگاههای تازه هستند.
وی با از این که بسیاری از زمین شناسان جوان در این کنگره شرکت کردهاند، گفت: اشتیاق، خلاقیت و تعهد شما در شکل دهی به جهت گیری و باز تعریف نوین از رشته زمین شناسی و دانشهای هم پیوند آن مهم هستند و پیام این گردهمایی این است که مدیران و همکارانم در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور متعهد به پشتیبانی از شما هستند تا در کار و حرفه خود در علوم زمین پیشرفت کنید و نگاهبان صادق بر این میراث گرانسنگ باشید. امیدوارم که ارتباطات ایجاد شده در این گردهمایی، مشارکت و همدلی مستمر را شکل دهد و فراتر از این همایش نیز ادامه یابد.
دبیر اجرایی چهل و سومین کنگره علوم زمین با تاکید بر اینکه بگذاریم این همایش به شتابدهنده ای برای گفت و گوهای معنادار، پژوهش های پیشرو و محلی برای ارایه ایده ها و بررسی مسیرهای پژوهشی جدید باشد و از طریق آن با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم. بیایید به اهمیت مدیریت اخلاقی منابع زمین و رفاه نسل های کنونی و آینده متعهد بمانیم.
واعظی افزود: از این رو، با هدف هم افزایی بیشتر و به سامان رساندن فعالیت های آموزشی پژوهشی و اجرایی در گستره زمین شناسی و معدن از این پس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، به عنوان خانه همه زمین شناسان ایران زمین و همچون پلی در پیوند راهبردی و ارتباط بین وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و علوم، تحقیقات و فناوری از طریق تشکیل اتاق های فکر و اندیشه باشد.
وی اضافه کرد: این سازمان خود را میزبانی فروتن برای انجمن های علمی خانه معدن نظام مهندسی معدن و زمین شناسی تشکلهای دانشجویی و مردم نهاد و به عبارتی تمامی فرهیختگان و دانش پژوهان حوزه علوم زمین و پشتیبانی توانمند و به رقیب در برابر بخش خصوصی می داند.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست