به گزارش بیرونیت، شهرام گلی مدیر بخش کورهبلند در این خصوص گفت: ماشین شماره یک کارگاه چدنریزی ذوبآهن اصفهان پس از ۵۰ سال فعالیت، نیاز به تعمیرات اساسی داشت. این پروژه با شروع از دهم دیماه و پایان در ۱۱ بهمنماه ۱۴۰۲، به مدت ۲۹ روز به طول انجامید و تمامی عملیات در بهترین کیفیت و حداقل زمان ممکن انجام شد. مهمترین ویژگی این تعمیرات، عدم وقوع هیچگونه حادثه در طول روند تعمیرات بود.
حشمتاله جعفری سرپرست کارگاه ۵۱، نیز در این زمینه اظهار داشت: با استفاده از تجربه تعمیرات اساسی ماشین چدن ریزی شماره 2، این تعمیرات نیز به تعداد 17560 نفر ساعت بدون حادثه و با بهترین کیفیت توسط مدیریت نت مکانیک انجام گردید. در این تعمیرات بیش از ۳۰ تن اسکلت فلزی نوسازی و بازسازی شد، همچنین بیش از ۷۳۰ عدد رولیک و ۳۶ عدد یاتاقان تعمیر، سرویس و گریسکاری شد. از دیگر اقدامات میتوان به دمونتاژ و مونتاژ بیش از ۶۵۰ بوش و مفصل نوار اشاره کرد که از تجهیزات اصلی کارگاه چدنریزی محسوب میشوند. علاوه بر این، بازسازی و تقویت ستونها، تیرها و بالکهای کارگاه انجام شد تا به ایمنی و استحکام ماشینآلات افزوده شود.
محمدتقی نصیری سرنگهبان مدیریت راهآهن، اشاره کرد: تعویض خط ۲ انبار چدن نیز بخشی از این پروژه بود که برای مدیریت کورهبلند و کارگاه چدنریزی یک نیاز ضروری محسوب میشد. در این راستا، عملیات خاکبرداری، زیرسازی، روسازی و ریلگذاری به همت همکاران زحمتکش مدیریت راهآهن انجام شد.
علیرضا اصفهانی مهندس عمران مناطق عملیاتی، افزود: از ۱۴ دیماه عملیات ساختمانی آغاز شد که شامل تخریب سقف فرسوده چدنریزی، قالببندی و آرماتوربندی، سپس 24 متر مکعب بتنریزی بود که منجر به نوسازی کامل سقف شد. در این تعمیرات بیش از ۲ هزار مترمکعب داربستبندی و هزار و سیصد متر سندبلاست انجام شد. همچنین، در قسمت کشانندههای پایین ماشین چدنریزی، عملیات تخریب فونداسیون، گروتریزی و کاشت بلت و صفحهگذاری صورت گرفت.
ابوالفضل شمسایی مهندس ارشد تجهیزات مکانیک کورهبلند، افزود: این پروژه طبق گراف مصوب و در زمان پیشبینیشده به اتمام رسید. در بازسازی ستونهای کارگاه، از روش پرچ و جوش استفاده شد و سایر تجهیزات نیز نوسازی و بازسازی شدند.
در نهایت، محمدحسن کتانی فورمن کارگاه چدنریزی، بیان کرد: با همکاری مدیریتهای کورهبلند، نت راه و ساختمان، نت مکانیک و راهآهن، تعمیرات با کیفیت بالا و بدون حادثه انجام شد. ماشین شماره یک کارگاه چدنریزی اکنون آماده دریافت چدن مذاب از هر سه کورهبلند است.
این پروژه تعمیراتی نه تنها نشاندهنده تلاش شبانهروزی کارکنان مجتمع بزرگ ذوبآهن اصفهان است، بلکه موجب افزایش ظرفیت تولید و بهرهوری در واحد چدنریزی خواهد شد.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست