به گزارش بیرونیت به نقل از پایگاه خبری مسپرس، ممیزی مراقبتی نوبت دوم سیستم ایمنی مواد غذایی ۲۱بهمنماه با حضور متولیان مربوط، در سالن اجتماعات امور ایمنی، بهداشت و محیط زیست مجتمع برگزار شد.
در این مراسم، کرمی مدیر امور ایمنی، بهداشت و محیطزیست مجتمع در سخنانی به تبیین گواهینامه ایزو ۲۲۰۰۰ (سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی) پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۱ برای نخستینبار، مجتمع مس سرچشمه بهعنوان اولین و تنها مجتمع صنعتی و معدنی موفق به استقرار سیستم ایمنی مواد غذایی شد و امور ایمنی، بهداشت و محیط زیست با همکاری امور نظارت بر پیمانکاران، آموزش و توسعه شایستگی، حراست و تضمین کیفیت، در راستای اطمینان از انطباق فعالیتهای زنجیره تامین مواد غذایی با الزامات ایمنی مواد غذایی در مجتمع و مطابقت با استانداردهای ملی و بین المللی، نسبت به پیادهسازی و استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی lSO ۲۲۰۰۰: ۲۰۱۸، اقدام کرد.
مدیر امور سیستمها و تضمین کیفیت نیز با قدردانی از حمایتهای معاون طرح و برنامهریزی راهبردی شرکت مس و تلاشهای همکاران امور ایمنی، بهداشت و محیط زیست و امور نظارت بر پیمانکاران، گفت: ایزو ۲۲۰۰۰ ترکیبی از اصول HACCP و استاندارد مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ است که هدف اصلی آن شناسایی و کنترل خطرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی ایمنی مواد غذایی از تولید، توزیع تا مصرف نهایی در جهت بهبود کیفیت و افزایش ایمنی مواد غذایی است.
مازیار اسماعیلی افزود: این ممیزی، فرصتی برای ارزیابی عملکرد در بهکار بردن اقدامات کنترلی و اصلاحی و محک زدن شایستگی سیستم است برای اطمینان از اینکه مواد غذایی با بهترین کیفیت و به صورت سالم و در بستری ایمن به دست کارکنان میرسد و موجبات افزایش رضایت مشتریان را فراهم خواهد ساخت.
وی در ادامه با بیان اینکه نتایج این ممیزی، حاکی از تلاش و تعهد ما به بهبود مستمر در فرایند تأمین ایمنی مواد غذایی است، عنوان کرد: بر این اساس، راهکارهایی نیز برای بهبود و ارتقای سیستم مدیریتی ارائه شده که امیدواریم با اجرای اقدامات اصلاحی مناسب، اجرای این الزامات را بیش از پیش بهبود بخشیم و به اهداف استراتژیک خود در این مسیر دست یابیم و امیدواریم که با ادامه این مسیر، بتوانیم موفقیتهای بیشتری را با همدلی و همیاری بهدست آوریم.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست