چهارشنبه 1 اسفند 1403 شمسی /2/19/2025 4:03:10 AM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:77987
  • زمان انتشار:يکشنبه 21 بهمن 1403-13:3
  • کاربر:

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی خبر داد: کارخانه طلای هیرد با تولید ۲۳۹ کیلوگرم شمش، افزایش ۵۸ درصدی را طی ۱۰ ماهه ۱۴۰۳ ثبت کرد.
افزایش ۵۸ درصدی تولید شمش طلای هیرد/ ۱۰۰ هزار متر حفاری تا عمق هزار متری

به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، علیرضا جلالیان مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی، ضمن تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و اعیاد مبارک شعبانیه با بیان این مطلب اظهار داشت: خراسان جنوبی از جمله استان‌های توانمند در حوزه ذخایره معدنی است و بخش معدن و صنایع معدنی به عنوان یکی از پیشران‌های مهم اقتصادی این استان محسوب می شود.

وی ادامه داد: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با توجه به وظیفه ذاتی خود مبنی بر توسعه فعالیت‌های معدنی در استان‌های کمتر توسعه یافته، از سال ۹۳ فعالیت خود را در استان خراسان جنوبی آغاز کرد.

۱۰۰ هزار متر حفاری تا عمق هزار متری

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت های اکتشافی صورت گرفته در این استان گفت: مجتمع یاد شده با انجام بیش از ۱۰۰ هزار متر حفاری مغزه‌گیری تا عمق هزار متری زمین طی ۱۰ سال گذشته، بخش مهمی از خطرپذیری فعالیت‌های معدنی در استان را کاهش داده است.

وی افزود: فعالیت‌های اکتشافی در استان خراسان جنوبی، طی ۱۰ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۷ درصدی داشته است؛ طوری که از ابتدای امسال تاکنون، بیش از ۳۱ هزار متر حفاری مغزه گیری در این استان انجام شده است.

جلالیان با بیان رشد ۳۲ درصدی استخراج ماده معدنی در معدن روی ملوند به عنوان یکی دیگر از معادن در حال بهره برداری این مجتمع در مشارکت با بخش خصوصی، تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۱۴۰ تن کانسنگ روی از این معدن استخراج و وارد چرخه فرآوری شده است.

وی ادامه داد: طی ۱۰ سال گذشته، ۶ پروانه بهره برداری شامل معادن طلای هیرد، روی ملوند، طلای خونیک، آهن بیشه، آهن حنار و سرب و روی ازبکوه دریافت شده و در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی و توسعه فعالیت بخش خصوصی در استان بهره برداری از این معادن، طی برگزاری مزایده عمومی به سرمایه گذاران بخش خصوصی واگذار شده است.

مدیر مجتمع معدنی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: طی این مدت، برای ۱۳ محدوده معدنی استان خراسان جنوبی به مساحت بیش از ۵۳۲ کیلومتر مربع نیز پروانه اکتشاف دریافت شده است. با تکمیل اکتشافات در این محدوده‌ها، ذخایر شناسایی شده استان افزایش و طی مراحل قانونی به بخش خصوصی واگذار خواهند شد.

وی افزود: در حال حاضر، با واگذاری معادن پیشگفت به بخش خصوصی، زمینه اشتغال ۴۵۰ نفر برای افراد بومی استان مذکور ایجاد شده و پیش بینی می‌شود این رقم در سال ۱۴۰۴ به ۶۰۰ نفر افزایش یابد.

به گفته وی، عملیات اکتشافی تعداد دیگری از معادن اکتشاف شده در سال ۱۴۰۴ پایان خواهد یافت و در فرآیند واگذاری به بخش خصوصی قرار خواهند گرفت.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین