به گزارش بیرونیت به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران، مرتضی سحرخیز روز جمعه افزود: این واحد تولیدی به دلیل عدم کارایی سیستم تصفیه پساب و ایجاد آلودگی شدید آب و خاک منطقه، تا اطلاع بعدی تعطیل شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست مازندران، همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیستمحیطی، مراتب را به اداره محیط زیست اطلاع دهند.
وی یکی از بزرگترین چالشها در حوزه معدن فعالیت کارگاه های معدنی غیرمجاز و بهرهبرداری غیرقانونی توسط پیمانکاران فاقد صلاحیت که عمدتاً با به کارگیری کارگران غیرمجاز از اتباع خارجی غیرمجاز هستند، دانست و افزود: این موضوع خطر پذیری و احتمال وقوع حوادث و آسیبهای شغلی غیرقابل جبران را بالا میبرد.
سحرخیز بر لزوم ورود دستگاه های مرتبط از جمله اداره کل صمت به عنوان صادرکننده پروانهی بهرهبرداری و مراجع قضایی و انتظامی به این حوزه تاکید کرد.
طبق آمار رسمی اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران اکنون ۲۰۶ واحد معدنی در استان وجود دارد که ۱۴۴ واحد فعال و ۶۲ واحد غیر فعال است. بنابر این گزارش، پهنه اکتشافی معادن مازندران ۱۲ هزار متر مکعب برابر با ۵۱ درصد از مساحت استان است.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست