يکشنبه 2 دی 1403 شمسی /12/22/2024 7:16:29 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:77186
  • زمان انتشار:يکشنبه 2 دی 1403-13:32
  • کاربر:

شرکت مدیریت بین‌المللی همراه، جاده، ریل، دریا (هیمکو) یکی از شرکت‌های فعال در عرصه حمل و نقل کشور است که با هدف احداث و توسعه تاسیساتی از قبیل پایانه تخصصی مکانیزه مواد معدنی، اسکله تخلیه و بارگیری مواد معدنی و تهیه و توسعه تجهیزات و ارائه خدمات جاده‌ای، ریلی، دریایی و بندری به منظور صادرات و واردات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی به ویژه فولاد، با راهبری شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تاسیس شده است.
اتصال انبارها به خطوط ریلی؛ گام بلند هیمکو در بهینه‌سازی زنجیره تامین + ویدئو

به گزارش بیرونیت، بزرگترین اسکله بارگیری مواد فله معدنی به صورت مکانیزه توسط شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا در بندر شهید رجایی کلید خورده و با توجه به جایگاه ایران به‌عنوان دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان، نیاز به زیرساخت‌های پیشرفته برای صادرات محصولات فولادی بیش از پیش احساس می‌شود که این اسکله با ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه ۱۵ میلیون تن، نه تنها به رفع گلوگاه‌های حمل و نقل کمک می‌کند، بلکه به افزایش رقابت‌پذیری محصولات فولاد ایران در بازارهای جهانی نیز کمک خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت همراه، جاده، ریل، دریا (هیمکو) طی گفتگویی از پیشرفت پروژه‌های این شرکت در سال گذشته خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده، اظهار داشت: در سال گذشته موفق شدیم اراضی تحویلی در غرب بندر شهید رجایی را به انبار تبدیل کنیم که به منطقه بندر شهید رجایی و منطقه گمرکی متصل می‌شوند و این امر موجب تسهیل در عملیات تخلیه و بارگیری کالا و کاهش زمان ترخیص کالا خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین، پیشرفت قابل توجهی در احداث خطوط ریلی داشتیم و در حال حاضر، برنامه‌ریزی برای احداث کریدور ریلی به سمت پروژه در حال اجرا است؛ این کریدور، ارتباط ریلی بین پروژه و سایر نقاط کشور را تسهیل خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت همراه، جاده، ریل، دریا(هیمکو) در ادامه به تشریح دیگر دستاوردهای این شرکت پرداخت و گفت: علاوه بر پیشرفت در بخش ریلی، اقدامات قابل توجهی در زمینه توسعه زیرساخت‌های داخلی پروژه از جمله احداث جاده‌های دسترسی، دیوارکشی، تأمین آب و برق و تجهیزات کارگاه‌ها صورت گرفته است. همچنین، عملیات سنگ‌ریزی در بخشی از منطقه اول استحصالی در دریا به عنوان یکی از مراحل اولیه احداث اسکله انجام شده است که این امر نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه پروژه در بخش دریایی است.

وی افزود: در حال حاضر پروژه هیمکو براساس برنامه زمان بندی از پیشرفت ۱۲درصدی برخوردار بوده و تا پایان سال جاری حدود ۱۱۱۰ میلیارد تومان سرمایه از طریق سهامداران شرکت و از محل آورده نقدی آنها جذب پروژه خواهد شد.

نادری اضافه کرد: در سال آینده علاوه بر افزایش اراضی موجود از طریق ساخت و ساز جدید و استحصال از دریا، خطوط ریلی را نیز به داخل پروژه توسعه خواهیم داد که این استحصال باعث می شود اراضی انبار به دو برابر افزایش پیدا کند و انبارهای موجود به انبارهای ریلی تبدیل شوند.

مدیرعامل شرکت همراه، جاده، ریل، دریا(هیمکو) در پایان گفت: در ادامه، بخشی از تجهیزات موردنیاز این انبارها خریداری خواهد شد و نهایتا این انبارها به انبارهای مکانیزه ریلی تبدیل خواهند شد بنابراین، در سال آینده علاوه بر توسعه انبارها، خطوط ریلی را به آن‌ها متصل خواهیم کرد تا انبارها به انبارهای ریلی تبدیل شده و ظرفیت آن‌ها نیز افزایش یابد.

https://mmdic.ir/wp-content/uploads/2024/12/%D9%87%DB%8C%D9%85%DA%A9%D9%88-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7.mp4?_=1



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین